Megimar Napisano 21 Sierpnia 2010 Napisano 21 Sierpnia 2010 Proszę o interpretację snu którego nijak nie potrafię odszyfrować. Nie pamiętam dokładnie całości, ale śniła mi się moja mama, która mówiła, że ktoś chce ja zabić. Nie widziałam w tym śnie siebie tylko mamę, która wyglądała inaczej niż w rzeczywistości, ale wiedziałam, ze jest to moja mama. Cytuj
Megimar Napisano 24 Sierpnia 2010 Autor Napisano 24 Sierpnia 2010 Nikt się nie podejmie ? Proszę. Cytuj
Slawomir Napisano 24 Sierpnia 2010 Napisano 24 Sierpnia 2010 Witam! Groźba smierci w śnie moze być zapowiedzią bardzo ważnych planów na przyszłość i wysilów z tym związanych oraz obawami przed mozliowścią nie sprostania. trochę mało napisałas stąd tylko snucie przypuszczeń - napewno twojej mamie nic nie grozi. pozdrawiam: Sławomir Cytuj
Megimar Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Napisano 25 Sierpnia 2010 Nie pamiętam nic więcej z tego snu. Tylko tyle W kazdym bądz razie dziekuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi