Uśmiechnięty kłamca Napisano 23 Sierpnia 2010 Napisano 23 Sierpnia 2010 Śniło mi się, że kot się na mnie patrzał a ja piłem gorącą herbatę. Co to może oznaczać bo nie wiem czy płakać czy uciekać. Cytuj
Slawomir Napisano 23 Sierpnia 2010 Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam! pewnie cherbata była z "wkładką" Pozdrawiam: Sławomir 1 Cytuj
anurma Napisano 23 Sierpnia 2010 Napisano 23 Sierpnia 2010 A jeśli była bez wkładki ( :-D ), to: herbata: widzieć, zaparzać, pić: musisz wykazać maksimum cierpliwości w sprawie, która cię interesuje. kot: Prastary symbol żeński w snach mężczyzn. Ma symbol seksualny bardziej związany z potrzebą czułości. Ogólnie kot we śnie może ostrzegać przed podstępem i fałszywością lub wzywać do większego zaufania własnej intuicji. Czyli: cierpliwie z babami, bo inaczej trzeba będzie płakać i/lub uciekać... 1 Cytuj
Uśmiechnięty kłamca Napisano 24 Sierpnia 2010 Autor Napisano 24 Sierpnia 2010 Spasiba Od dzisiaj nie spojżę na kobietę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi