Skocz do zawartości

Sny o przestępstwach

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od dwóch dni mam sny że popełniam złe czyny.

Wczoraj miałem sen o tym że jestem jakimś gangsterem,najpierw pobiłem gościa z takim kolegom.On nagle zaproponował mi napad na ciężarówkę i zgodziłem się, on najpierw wyrzucił gościa i zaczął bić tego kierowce kastetem a ja zobaczyłem że jacyś przechodnie dzwonią gdzieś ja bez zastanowienia wyciągłem karabin maszynowy i zastrzeliłem tych ludzi.To był jeden sen

Dzisiaj miałem sen że włamuje się do aut z kolegami, jeden z tych kolegów był we wczorajszym śnie.Włamywaliśmy se do aut chyba było ich od 15 do 20 ale nie pamiętam i były one w takiej hali i nimi handlowałem i były bez szyb.Policja zrobiła na nas pułapkę i przyłapała tego jednego który się włamał my staliśmy z boku było nas dwóch a policja zaczeła nas gonić.bardzo długo uciekaliśmy i w końcu po zgubieniu policji schowałem się z kolegą w klatce.Mieszkam w Dąbrowie Górniczej tam dużo jest bloków.schowaliśmy się do piwnic a policja nas nie znalazła.

Gdy jutro będę miał taki sen bo śpię przeważnie od godziny 1:00 to napiszę

Może ktoś tu wie co to znaczy ??

Ja myślę że to może być to że coś robię złego a o tym nie wiem lub że nie liczę się z nikim

Prosił bym o pomoc o rozszyfrowanie snu

Napisano

To znaczy w tym drugim śnie było nas trzech.To są moi koledzy znam ich w rzeczywistości.Adrian,Maciek i Ja.Maciek był też w pierwszym śnię.Adrian był w tym drugim śnie i to jego złapali a on nas nie sprzedał a ja uciekałem z Maćkiem przed policją...

• 2 tygodnie później...
Napisano

Zobacz co symbolizuje broń lub ucieczka w senniku,mona podać kilka przypadków lub definicji takich snów. Zacznij od prawdziwego życia,pomyśl czy nie wyrządziłeś komuś jakiejś krzywdy.

Zapraszam na Tao Universum