wiedzmazdrzewa Napisano 23 Sierpnia 2010 Napisano 23 Sierpnia 2010 Pomyślałam, że dorzucę swoje trzy grosze. Fotografią zajmuję się zawodowo, mam swoje profesjonalne portfolio gdzieś tam w sieci, ale jestem zbyt zajęta, żeby je uaktualnić, więc póki co zapraszam do galerii na flickrze, która jest najbardziej aktualnym zapisem tego, czym się zajmuję. A zajmuję się portretami. Zapraszam do galerii . Cytuj
Saorla Napisano 25 Sierpnia 2010 Napisano 25 Sierpnia 2010 Piękne zdjęcia . Bardzo lubię czarno-białe portrety. Kiedyś uwielbiałam fotografować starym dobrym Zenitem. Wychodziły piękne zdjęcia z klimatem . Muszę do tego powrócić . Czasami gdzieś te nasze pasje w nadmiarze zajęć, problemów życiowych odchodzą w zapomnienie. A przecież sprawiają tyle radości . 1 Cytuj
justynkax Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 Potwierdzam słowa poprzedniczki . Naprawdę ciekawe i piękne zdjęcia. Będę tu czasem zaglądać Pozdrawiam serdecznie Cytuj
wiedzmazdrzewa Napisano 26 Sierpnia 2010 Autor Napisano 26 Sierpnia 2010 Dziękuję pięknie i cieszę się, że tak się podobają . Staram się być dobrym fotografem. 1 Cytuj
Jude Napisano 12 Września 2010 Napisano 12 Września 2010 Mi również Twoje zdjęcia przypadły do gustu. Uwielbiam czarno-białe zdjęcia mają w sobie magię. 1 Cytuj
Gość Anika68 Napisano 12 Września 2010 Napisano 12 Września 2010 Trzecie mi sie najbardziej podoba:chytry: Cytuj
carlotta Napisano 12 Września 2010 Napisano 12 Września 2010 fajne, ale takie trochę bez życia pzdr. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi