Skocz do zawartości

noc/klatka/pies/pająk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Może ktoś pomoże rozszyfrować mi ten sen.

Śniły mi się następujące rzeczy: była noc stałem przed moim domem a właściwie przed połową domu mojej ciotki(mieszkam w bliźniaku). Miałem w ręku kij albo jakieś narzędzie przypominające kij i uderzałem o klatkę psa która stoi w ogrodzie(nie pamiętam czy pies był w środku ale raczej tak chociaż go nie widziałem) wtedy przyszedł mój kuzyn, którego dosyć długi czas nie widziałem i powiedział że rzuci na mnie pająka, którego miał w pudełku. Zbliżał się do mnie powoli pudełko trzymał nad głową( było to takie małe pudełko jak do przechowywania żywności). Wtedy ja rzuciłem się na rusztowanie które stało przy domu i uciekłem przez dach na ulicę.

Nie wiem czy macie jakąś koncepcję a propo tego snu ale chciałbym znać wasze zdanie.

Napisano

Hmm, ta pierwsza część mogłaby być nawet logiczna bo widzę pewną analogię do mojego życia. Niemniej drugiej częście nie mogę z niczym połączyć ale dziękuję za wskazówkę będę o tym pamiętał:)

Napisano

Będę miał to na uwadze:)

Skąd tyle o tym wiesz?

Napisano

Często Ci się sprawdzają Twoje przypuszczenia? Więcej nie pytam żeby nie wyszło że to jakieś przesłuchanie;)

Napisano

To widzę że naprawdę się w to wciągnęłaś:)

A wracając do tego snu to był naprawdę mroczny i bardzo prwadziwy, nigdy wcześniej nie przeżyłem w sumie tak realistycznego i mrożącego krew w żyłach snu. Mam nadzieję że nic się złego nie stanie. Będę mieć się na baczności:)

Napisano

Mam nadzieję że tej nocy przyśni mi się coś miłego tak dla równowagi:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...