frn Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 Cześć Wam Miałem dzisiaj dziwny sen. Początku do końca nie pamiętam ale miałem robić jakiś rysunek zamku i kości. I robiłem go przekładałem kości niektóre były z mięsem. Zrobiłem też zamek. Moje odczucia względem tego snu były normalne więc nie wiem o co chodzi. Dzięki z góry za odpowiedź. Cytuj
Slawomir Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 Witam! Mięso w śnie to zwiastun jakics problemów zdrowotnych a to ze były z kością moze świadczyc o tym że będzie łamało cie w kościach czyli np; grypa co do zamku ja uważam ze codzi oto że będziesz musiał jakiś czas pozostać w domu w celu podkurowania się. Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
frn Napisano 26 Sierpnia 2010 Autor Napisano 26 Sierpnia 2010 Dziękuje bardzo za odpowiedź. To muszę zacząć się leczyć na wszelki wypadek. A nie wiem czy to coś zmieni jak to wyglądało na gotowane mięso teraz mi się przypomniało? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi