kala574 Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 Kto mi pomoże wyjaśnić znaczenie tego oto snu?: Pewnego wieczora zasnęłam widząc, a rankiem obudziłam się ślepa. Jednak najgorsze było że w lustrach widiałam swją twarz bez oczu i mnóstwo zjaw. Dosyć straszne Kto pomoże? Cytuj
Slawomir Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 Witam! Wyjaśnienie jest trochę dziwne ale ............... To że zasypiasz widząc a budzisz się ślepa moze świadczyć że świat twoich snów jest bardzoooooooooo ciekawy zaś twoja intuicja jest przygłuszana rozsądkowym myśleniem stąd ta "ślepota". Co do widzenia swojej twarzy w lustrze bez oczu i widzenia mnóstwa zjaw moze to świadczyć o tym że masz otwarte trzecie "oko" co umożliwia ci dostrzeganie tego co innym jest niezauwazalne. pozdrawiam: Sławomir Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi