Skocz do zawartości

Tragiczna śmierć dziecka!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!Parę dni temu śniło mi się, że synek mojego nażeczonego wyszedł przez okno i się zabił!Początkowo nie mogliśmy go znaleźć, ale za chwilę okazało sie, że jest juz po pogrzebie.Nawet z rozmawiałam z jego duchem.Strasznie przeżyłam ten sen.Obudziłam się zapłakana!Tej samej nocy siostrze mojego nażeczonego śniło sie, że inne dziecko z naszej rodziny sie zabiło!Bardzdo proszę o wyjaśnienie mojego snu.Sama mam małe dziecko i boję się czy to nie jest jakas zapowiedź:(

Napisano

ojejej ja sie nieznam na snach , jestem tylko uzytkownikiem forum ale mam dziecko i taki sen mi wyglada na jakas przestroge.....zeby uwazac.

ciekawe czy mam racje... bede zagladac bo sama jestem ciekawa interpretacji takiego snu.

Napisano

Witam!

Nie nie jest to przestroga a wręcz odrotnie jest to zapowiedź pozytywnych zmian.

Dziecko w tym przypadku to obowiązki, wychodzące przez okno to może znaczyć że odejdą (dziecko ginie) obowiązki związane z opieką lub obowiązkami które krępują wolność (np: utrudnia możliwość opószczenia mieszkania). Pogrzeb oznacza że problem odchodzi definitywnie zaś rozmowa z duchem zwiastuje wspominanie tej sprawy.

Zapomniałem dodać że ten sen dotyczy twojego partnera i jego obowiązków.

Pozdrawiam:

Sławomir

Napisano

ooo to nie mialam racji, ale to dobrze.

a jak sie widzi wlasne dziecko we snie ktore odjezdza samochodem, wybiega sie i sie tylko widzi jak dziecko patrzy z tylu szyby w samochodzie.

to tez pozytywny sen?