Razziel Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Rzecz działa się w szkole w której się ucze. Ale - klasa nie wygladała jak klasa - na podłodze leżał taki starodawny dywan, w gabinecie stały strasznie wysokie szafki a zamiast ławek stały kanapy (w zielonym obiciu, dywan z reszta tez był zielony). Na ścianach wisiały jakieś obrazy, też dosyć stare, to wyglądało jakbym się cofnął w czasie, aczkolwiek widziałem takie rzeczy jak laptop czy komórka. No wiec zaczeło sie normalne sprawdzanie obecnosci z tym ze na koncu stała jedna jedyna ławka, na trzy osoby. Po lewej - ja, po prawej - osoba moich westchnień a po środku chłopak którego nie daże zbytnio szacunkiem. I w momencie gdy mija moja kolejka odnosnie obecnosci podejmujemy próbę uprawiania miłosci..ale z całych sił staramy się żeby ta osoba w środku nic nie zauważyła. no i w dodatku używamy do tego...nóg. Macie jakiś pomysł co do tego snu? Ja rozumiem go tak, że skoro śnie o seksie - czyli wg.sennika "śnić o seksie : poznasz kogoś kto rozpali w Tobie rządzę; wkrótce przeżyjesz coś na co długo czekałeś/aś " ale w tym wszystkim przeszkadza mi jakas osoba trzecia. Z elementów dodatkowych...dodam jeszcze, że klasa była bardzo wysoka a ja sen widziałem z perspektywy "kosmicznej". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Sądzę, że za bardzo zważasz na opinię innych ludzi i właśnie to może blokować Ciebie oraz Twoje działania. Jesteś osobą, która ma swoje zdanie, ale nie obnosi się z nim publicznie. To dobrze, ale czasami, sądzę, że w najbliższej przyszłości lub taka sytuacja się już zdarzyła będziesz mógł mieć związane z brakiem wystarczającej asertywności i odwagi problemy. Czasami warto powiedzieć to, co się czuje, choćby kosztem wstydu i przykrości. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razziel Posted April 23, 2008 Author Share Posted April 23, 2008 Droga Aneto, nie wiem czy studiowałaś coś w stylu telekinezy na duze odległości, ale sądzę że jestes strasznie inteligentną osoą. Co do mnie - 100% racji, co do sytuacji - właśnie w tym momencie się taka natrafiła. Dziękuję bardzo za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts