frn Napisano 27 Sierpnia 2010 Napisano 27 Sierpnia 2010 Cześć A więc jest to sen mojej dziewczyny. "Śniło się jej że idziemy gdzieś razem i nagle okazuje się, że musi mnie nieść, bo jestem kukiełką a później siadam na krześle mając otwarte zapatrzone w dale nieruchome oczy" Uczucia niepokoju i strachu Dzięki z góry. Cytuj
Wenus_Mars Napisano 29 Sierpnia 2010 Napisano 29 Sierpnia 2010 (edytowane) Wolalbym z twoja laska gadac w sprawie tego snu. Tak wstepnie! Wg mnie to moze byc jakis kryzys ktorego przyczyna bedzie twojee ciagla "nieobecnosc" duchowa, twoja dziewczyna bedzie usilowala to ratowac lecz Ty sam musisz z tego wyjsc i sie otrzasnac. A oczy byly bez polysku czy z nim Moze to tez byc wewnetrzny niepokoj o wasz zwiazek ktory wlasciwie nie jest spowodowany niczym konkretnym. Edytowane 29 Sierpnia 2010 przez Wenus_Mars Cytuj
Slawomir Napisano 29 Sierpnia 2010 Napisano 29 Sierpnia 2010 Witam! Tak zdecydownie trzeba do tego podejść od strony osoby śniącej to ona powinna zamieścić opis swojego snu. Pamiętaj o tym ze jesteś żywotnio zainteresowany tym snem jako główna postać, stąd przekaz twój jest podwójnie obciążony tzn: usłyszałes i zapamiętałeś to co chiałeś usłyszeć i zapamiętać i przekażesz jej to co zrozumiesz ale to zrozumiesz ty nie ona. pozdrawiam: Sławomir Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi