David Gotei Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 (edytowane) Proszę o interpretację mego snu. Mam z nim problem już drugi raz. Śni mi się, że leże w łóżku w ciemnościach. Po chwili ktoś chwyta mnie boleśnie za przedramię. Jakiś chłopak obejmuje mnie od tyłu i przytula do siebie mówiąc, że już zawsze będzie mnie bronił. Gdy pytam mu się czy kiedyś wróci mówi że tak, w tym momencie się budzę. Chłopak przedstawił się jako Shinigami czy jak to się tam pisze. Miał na sobie czarne spodnie od kimona i bandaż przewiązany na brzuchu. Uprzejmie proszę o pomoc :/ Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez David Gotei Cytuj
David Gotei Napisano 30 Sierpnia 2010 Autor Napisano 30 Sierpnia 2010 Przepraszam za tak pomieszane ale coś mi się dzieje z edycją :/ Cytuj
David Gotei Napisano 30 Sierpnia 2010 Autor Napisano 30 Sierpnia 2010 Ponawiam prośbę o interpretację Cytuj
Gość SooYoung Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 Opcje są dwie albo przypomniał ci się epizod z któregoś z przeszłych wcieleń, albo ten sen pokazuje że poszukujesz w swoim życiu opiekuńczego i odważnego partnera Ciemności mówią o zagrożeniu i niepewności, objęcie od tyłu pokazuje pełnię zaufania, W realnym życiu atak od tyłu, z zaskoczenia często był śmiertelny, zresztą ludzie instynktownie nie lubią jak ktoś im stoi za plecami. W tym przypadku był to gest mówiący o ochronie i wsparciu Mam nadzieję że spotkasz takiego partnera Cytuj
David Gotei Napisano 30 Sierpnia 2010 Autor Napisano 30 Sierpnia 2010 Dzięki. A jego ubiór i te shini coś tam? Cytuj
kikizmora Napisano 31 Sierpnia 2010 Napisano 31 Sierpnia 2010 po pierwsze, zastanów sie co w ostatnim czasie oglądałeś lub czytałeś czy te imię wzięło się z jakiegoś filmu, anime lub komiksu, albo przypomina imię w nich występujące bo jeśli tak, to twoj sen jest wynikiem odtwarzania jakiś scen w twojej glowie i tyle jesli nigdy, ale to nigdy nie interesowales się kulturą azjatycką i nie widziales zadnego anime ani mangi to sklaniam się do odpowiedzi mary_mary tak czy inaczej sen pokazuje, że potrzebujesz bliskości i intymności z drugim człowiekiem pozdrawiam Cytuj
impimp Napisano 1 Września 2010 Napisano 1 Września 2010 Może to twoja podświadomość pokazuje ci, że wrazie czego się obronisz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi