Ksiezyc... Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 Mojej kolezance sie snilo ze stala w swoim domu, w kuchni i widziala mnie na swoim "ganku" palaca papierosy - duzo ich palilam jeden za drugim. ja nie pale w zyciu prywatnym. co taki sen oznacza Drodzy Interpretatorzy????? Cytuj
Tęcza Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 Dym z papierosa: albo palenie tytoniu to symbol mający często podłoże fizjologiczne, towarzyszący wzmożonej nerwowości- ciemny dym może ostrzegać przed kłopotami i stratami, natomiast jasny ? zapowiadać chwilowy sukces? Paląc papierosa to czujemy się pewniejsi , to także przemijanie spraw coś odchodzi. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 Dokładnie Twoja koleżanka może odbierać Cię jako nerwową osobę albo że teraz masz w życiu stresujące sytuacje, z którymi nie za bardzo potrafisz sobie dać radę. Cytuj
Ksiezyc... Napisano 31 Sierpnia 2010 Autor Napisano 31 Sierpnia 2010 dzieki za interpretacje. trafne ... macie "dar" Dziewczyny................... dobrej nocki i kolorowych snow Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi