Skocz do zawartości

chłopak, obraczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej!:)

Widziałam w śnie obrączke na palcu u mojego chłopaka, co to moze oznaczać?

Napisano (edytowane)

Obrączka symbol : mówi o zalegalizowanym związku co do przyszłości u chłopaka.

Edytowane przez Tęcza
Napisano

Obrączka jest symbolem bliskości uczuciowej, związku i więzi duchowej...

Taki sen może zapowiadać nowy związek, silne uczucie (biorąc pod uwagę to co mi pisałaś jeszcze na PW, że Ty jej nie miałaś).

Napisano

o jej to niemożliwe, bynajmniej nie z mojej strony :(, czy to on moze kogos miec? Czy jak?:(

Gość SooYoung
Napisano

podałaś za mało detali z tego snu - nie wiadomo w jakich okolicznościach był Twój chłopak, z kim był itp.

obrączka - tak jak tu napisały dziewczyny - to symbol uczuć i zaślubin

dla mnie to też znak o zobowiązaniu się wobec kogoś

Napisano

no tak mój chłopakw tym śnie był ze mna, zauważyłam na jego palcu obraczke i spytałam co to za obrączka, a on na to,że tak o sobie i zdjął ja by mi pokazać. Takie urywek tego wyjety ze snu.

Gość SooYoung
Napisano

jak był z tobą to sen mówił o sytuacji waszego związku, podświadomie może chciałabyś żeby on się jakoś zdeklarował - dlatego zwróciłaś uwagę na tą obrączkę, ale jego odpowiedź - że " tak o sobie " pokazuje twój lęk że on wasz związek traktuje lekko, a wcale tak nie musi być !

przyjrzyj się jak cie traktuje, jak okazuje uczucia i może się okazać ze cie kocha i chce być jeszcze długo z Tobą :)

nie szukaj dziury w całym ;) bo masz w sobie lęk i nie jesteś pewna uczuć swojego chłopaka, a to wynika chyba z małego poczucia własnej wartości,

szkoda przez to i przez ten lęk popsuć sobie związek

pozdrawiam :)