dana_scaly Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 witam! ja urodziłam ie 21 maja 1987 moj partner 16 pazdziernika 1984,prosze o horoskop partnerki Cytuj
werona Napisano 2 Września 2010 Napisano 2 Września 2010 witam! ja urodziłam ie 21 maja 1987 moj partner 16 pazdziernika 1984,prosze o horoskop partnerki Fizycznie pasują do siebie, co powinno im pomóc. Byka może denerwować ce****ąca Wagę skłonność do zmienności. Jeśli chodzi o erotykę to wróżyć należy gry i zabawy, ale dłuższy i trwały związek jest mało prawdopodobny. Cytuj
werona Napisano 2 Września 2010 Napisano 2 Września 2010 PANI BYK - PAN WAGA To dobrana para. Połączyć ich może umiłowanie harmonii i piękna, ponieważ obojgu patronuje planeta Wenus. Początki miłości będą bardzo wzniosłe i romantyczne. Pan Waga przynosić będzie partnerce kwiaty i prezenty. Ona natomiast będzie jego ozdobą w każdym towarzystwie. Kiedy jednak pierwsza miłość przejdzie i zacznie się codzienne życie, pojawi się nowy układ sił. W tym związku to Pani Byk będzie musiała się o wszystko starać, załatwiać uciążliwe sprawy i dbać o dom. Pan Waga nie będzie się przejmował tak przyziemnymi sprawami. Jako że oboje nie lubią się przepracowywać, może po pewnym czasie dojść do kłótni. Aby żyli razem długo i szczęśliwie, muszą dzielić się równo obowiązkami i nie wykorzystywać się nawzajem w trudnych sytuacjach. Cytuj
capace Napisano 6 Stycznia 2011 Napisano 6 Stycznia 2011 tak wlasnie jest w moim przypadku...... musialam podzielic nasze obowiazki bo inaczej juz dawno bylibysmy po rozwodzie!)) Cytuj
Dorotik Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 PANI BYK - PAN WAGA To dobrana para. Połączyć ich może umiłowanie harmonii i piękna, ponieważ obojgu patronuje planeta Wenus. Początki miłości będą bardzo wzniosłe i romantyczne. Pan Waga przynosić będzie partnerce kwiaty i prezenty. Ona natomiast będzie jego ozdobą w każdym towarzystwie. Kiedy jednak pierwsza miłość przejdzie i zacznie się codzienne życie, pojawi się nowy układ sił. W tym związku to Pani Byk będzie musiała się o wszystko starać, załatwiać uciążliwe sprawy i dbać o dom. Pan Waga nie będzie się przejmował tak przyziemnymi sprawami. Jako że oboje nie lubią się przepracowywać, może po pewnym czasie dojść do kłótni. Aby żyli razem długo i szczęśliwie, muszą dzielić się równo obowiązkami i nie wykorzystywać się nawzajem w trudnych sytuacjach. 100% trafności:))) Cytuj
kanaka Napisano 25 Stycznia 2012 Napisano 25 Stycznia 2012 pojawią się może jakieś nowe interpretacje i porady, gdybym doprecyzowała swoją sytuację? ja byk koza on waga małpa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi