Skocz do zawartości

Prośba o interpretację snu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Kolorowy sen

Śnił mi się sklep z butami. Widziałam tylko nowe, kolorowe, letnie buty poustawiane jak na wystawie w kilku rzędach, jedne nad drugimi na metalowych prętach. Kolory miały pastelowe. Ten sklep zmienił sie w malutki sklep rzeźnicki i na regale za ladą leżało piękne mięso wołowe (jasne, bez tłuszczu i ścięgien). Oglądałam je z moją mamą ale nie kupiłam. Ekspedientka nawet położyła jeden kawał przed nami lecz go nie kupiłyśmy.

W czasie tego snu byłam bardzo spokojna, z poczuciem bezpieczeństwa, radosna.

Obawiam się ciężkiej choroby w rodzinie

Pozdrawiam

Edytowane przez dota63
Dopisalam szczegóły dotyczące samopczucia w trakcie snu
Napisano

to że najpierw oglądasz wystawę sklepu znaczy że coś ci się podoba i coś chciała byś mieć ale z jakiś powodów nie możesz tego osiągnąć....może komuś zazdrościsz czegoś...

sklep obuwniczy przemienia się w rzeźnicki w którym ekspedjętka prezentuje mięso... mięso (wołowe)wół kojarzy się z głupotą) surowe może oznaczać surową krytyke...która będzie słuszna, ale te słowa nie będą ci się podobać i cięko ci będzie się z nimi zgodzić...zważywszy na to że nie kupiłaś tego kawałka mięsa. surowe mięso oznacza też smutek z powodu osiągnięcia twych pragbień przez innych.

rada...nie zazdrość innym i nie miej do nich pretęsji za ich osiągnięcia...

rada2.jeżeli chodzi o podtekst zdrowotny..... to może warto "kupić to mięso".... jeżeli usłyszysz coś złego na temat zdrowia nie odrzucaj pomocy przyjaciuł...lub nowej propozycji leczenia...nowego leku...każdej nowej alternatywy

Napisano

Problem w tym, że mnie tak wychowano, iz nikomu nie zazdroszczę.

Skorzystam z drugiej rady i pójdę do lekarza.

Jeszcze raz dziękuję