xigriss Napisano 31 Sierpnia 2010 Napisano 31 Sierpnia 2010 *jakie ow ma nastawienie emocjonalne do pytajacej pani (ona bardziej zauroczona..relacja kolezenska) Gebo-Isa-Hagal chyba zadne procz sympatii..? Cytuj
Weles Napisano 1 Września 2010 Napisano 1 Września 2010 Lubi ją tylko, ale nic więcej i chyba ma też skłonności do traktowania jej "z góry"... Cytuj
CollinConstantine Napisano 2 Września 2010 Napisano 2 Września 2010 Zainteresowany jest raczej jedynie jej walorami fizycznymi i tym co może od niej dostać... Raczej brak szczególnej chęci stworzenia związku. Hagala nie wróży niczego co chciała by aby do niej czuł... Cytuj
brydziu Napisano 2 Września 2010 Napisano 2 Września 2010 Mi się wydaje ze być może jest zainteresowany ale się boi może miał juz jakieś cięższe, nawet drastyczne przeżycia w związku i boi sie kolejnego ale moim zdaniem jest zainteresowany. Ale ty chyba musisz przejąc pałeczkę bo on tego nie zrobi. Cytuj
xigriss Napisano 2 Września 2010 Autor Napisano 2 Września 2010 No to typ,ktory angazowac sie nie chce i tyle..(ma koniunkcje wenus w strzelcu do urana w strzelcu m.in..) z tego co wiem to lubi skakac z kwiatka na kwiatek,relacje czystofizyczne totez..nawet jasno to runy pokazaly. Wiec chyba nie ma na co ona zbytnio liczyc poza tzw. zwierzecym numerkiem..czego (w sumie sie nie dziwie ) bez glebszych fundamentow nie toleruje Rozumiem jeszcze flirt,wspolne wizyty w dobrych knajpach, spacery,kina ,imprezy ...(aj ja idealistka <co_jest>) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi