Radunia Napisano 22 Czerwca 2008 Napisano 22 Czerwca 2008 no, no Filip - nie popisałeś się czakry są przyblokowane z rozmysłem, a ich potencjał dawno odkryty Dzięki za próbę
fiflip Napisano 22 Czerwca 2008 Autor Napisano 22 Czerwca 2008 a ich potencjał dawno odkryty Nie jesteś pewna tego co mówisz moja droga. Napewno do końca? Upewnij się. Ale oczywiscie raz czy dwa moze się zdarzyc pomyłka
Radunia Napisano 22 Czerwca 2008 Napisano 22 Czerwca 2008 masz rację co do zabrudzonych czakr, a jeśli chodzi o przymkniete, czy nieotrwate do końca, to tobie trudno jest stwierdzić, czy ktoś to robi świadomie czy nie. Ogolnie więc - przyznaję ci rację. Ok? [ Dodano: 2008-06-23, 01:26 ] fiflip - do końca? Do końca nigdy nie jesteśmy pewni, bo jesteśmy zmienni
fiflip Napisano 23 Czerwca 2008 Autor Napisano 23 Czerwca 2008 Nie będę tego komentował, nie chce abyś przynawała mi racji. Mi chodzi tylko o to, aby zrobic taką diagnoze, pomóc. Pozdrawiam.
Truflada Napisano 23 Czerwca 2008 Napisano 23 Czerwca 2008 Dziękuję muszę się zabrać za oczyszczanie tylko trochę o tym poczytam, bo średnio mam pojęcie Dam znać jak idzie :)
bajka Napisano 13 Lipca 2008 Napisano 13 Lipca 2008 Niczego nie potrzebuje, jedynie Twojej zgody... więc masz ją bo mnie strasznie zaintrygowałeś
Agulindula Napisano 13 Lipca 2008 Napisano 13 Lipca 2008 fiflip.... ja czekam na diagnozę - szczególnie mi na niej zależy ze względu na szykującą się zmianę....)
fiflip Napisano 13 Lipca 2008 Autor Napisano 13 Lipca 2008 (edytowane) ANT: Czakra podstawy: Zabrudzona, ale pracuje poprawnie. Czakra seksualna: Średniej wielkości, pracuje dobrze. Czakra splotu: Niewielka blokada energetyczna na poziomie tej czkary. Czakra serca: Pracuje dobrze, zanieczyszczona. Czakra gardła: Duża, pracuje poprawnie. Czakra 3 oka: Mała, nie pracuje w pełni poprawnie. Zabrudzona... Czakra korony: Nie pracuje tak jak powinna. Masz troche do roboty - że tak powiem. Bajka: Czakra podstawy: Niewielka - nie odnajdujesz się prawidłowo w świecie Ciebie otaczającym?, troche zabrudzona. Czakra seksualna: pracuje popranie, lekko zabrudzona - oczyść ją tylko. Czakra splotu słonecznego: dziwnie pracuje, dobrze - lecz inaczej niz reszta, lepiej. . Tak jakby coś na nią oddziaływało. Czakra serca: duża, pracuje poprawnie - Kochaj a bedziesz kochana? ;> Czakra gardła: niewielka - lubisz milczeć?, pracuje poprawnie. Masz problemy z wyrażaniem siebie? Czakra 3oka: Średniej wielkości, nie pracuje tak jak powinna - nie odkryłaś w sobie umiejęstności? Czakra korony: pracuje poprawnie, ale jest nie wielka - zastanów się nad prawdą, nad tym co Na PRAWDE robisz, i robić chcesz... Doszukaj się prawdy w sobie. Agulindula: Czakra podstawy: Duża, pracuje poprawnie, dobrze odnajdujesz się "przy ziemii". :] Czakra seksualna: Mocno zabrudzona, niewielka... Ale pracuje dobrze - chociaz można twierdzić ze jezeli jest mocno zabrudzona nie pracuje dobrze. Czakra splotu słonecznego: Pracuje poprawnie, lekko zabrudzona. Czakra serca: zabrudzona, ale nie mocno. Pracuje poprawnie. :] Czkra gardła: średniej wielkości. Pracuje dobrze. Jest w miarę czysta. Czakra 3oka: jest czysta, rozwija się, promieniuje energią - przyjmuje jakąś energie. Czakra korony: Jest dosyć duża, odnajdujesz się za równo przy ziemii jak i w niebie? Pozdrawiam Filip Edytowane 13 Lipca 2008 przez fiflip 1
bajka Napisano 13 Lipca 2008 Napisano 13 Lipca 2008 Fiflip, możesz i Ty mieć rację... troszkę to szokujące, jestem zupełną ignorantką w tym temacie, moge prosić o wskazówki?
Agulindula Napisano 13 Lipca 2008 Napisano 13 Lipca 2008 No!!! Extra, dzięki wielkie, Mam obawy właśnie przed energią płynącą z zewnątrz, z wykładów wiem że na dużą odległość ciężko zlokalizować źródła, ale czy mógłbyś spróbować określić w przybliżeniu dwie rzeczy? 1. Kiedy otworzyło mi się trzecie oko 2. Czy mimowolnie przyjmuję złą energię, ktora mnie osłabia.. a jeśli tak to jak daleko ode mnie jest jej źródło (choćby - czy to dom, ta sama miejscowośc, kraj...czy jeszcze dalej) Pozdrawiam i dziękuję - Agnieszka.
fiflip Napisano 13 Lipca 2008 Autor Napisano 13 Lipca 2008 bajka: Wskazówki? Hmmm, poczytać o czkarach (napisz do mnie to wyslę Ci na maila ksiązkę o tym), np. mozesz wpisać w google czakry i poczytać co nieco. :] Potem określ, czy diagnozę zrobiłem poprawnie. Potem trooche pooczyszczaj itp. Agulindula, 1. Nie wiem, wiem tylko, że przyjmuje energi światła. Tzn. na skutek aktywowania się w jakimś stopniu tej czkary, utworzylo się połaczenie do jakiegoś "źródła" i pobiera energie. 2. Nie przyjmujesz złej energi, zła energia "powstaje" przez Twoje emocje - np. zdenerwowanie, stres itp. . A czy mogłabyś zweryfikować moją diagnozę? Porawna? Pozdrawiam Filip
Agulindula Napisano 13 Lipca 2008 Napisano 13 Lipca 2008 Filip, nie mam czego weryfikować - jesteś zawodowcem 1. Tak właśnie się stało - otwarto mi 3-cie oko przez podłączenie do mojego mistrza En.Absolutnej i Reiki 2. Czyli jeśli wyeliminuję czynnik stresogenny będę wrażliwsza i tu wszystko zależy od mojej pracy? Serdeczne dzięki raz jeszcze - pozdrowienia - Ag.
ant Napisano 13 Lipca 2008 Napisano 13 Lipca 2008 ANT: Czakra podstawy: Zabrudzona, ale pracuje poprawnie. Czakra seksualna: Średniej wielkości, pracuje dobrze. Czakra splotu: Niewielka blokada energetyczna na poziomie tej czkary. Czakra serca: Pracuje dobrze, zanieczyszczona. Czakra gardła: Duża, pracuje poprawnie. Czakra 3 oka: Mała, nie pracuje w pełni poprawnie. Zabrudzona... Czakra korony: Nie pracuje tak jak powinna. Masz troche do roboty - że tak powiem. Oł maj gad to co powinienem robic?:icon_smile2:
Cadaveris Napisano 13 Lipca 2008 Napisano 13 Lipca 2008 Hmm ja na twoim miejscu zacząłbym od "wyczyszczenia" czakr ( taka wymiana oleju ) A nastepnie oczyścił bym szuszumne i to DOKŁADNIE! ( tez musze ) A i popracował bym z tym 3 okiem - może ćwiczonka na widzenie aury ?
ant Napisano 13 Lipca 2008 Napisano 13 Lipca 2008 (edytowane) Wszystko pieknie tylko... jak, jak, jak.... jestem idiota w tym temacie no dobra cos tam wiem... ale,, jak pracowac z czakrami? A o co chodzi z tym? Czakra korony: Nie pracuje tak jak powinna. Czakra 3 oka: Mała, nie pracuje w pełni poprawnie. Zabrudzona... Mozna cos jasniej? Edytowane 13 Lipca 2008 przez ant
Cadaveris Napisano 13 Lipca 2008 Napisano 13 Lipca 2008 Hmm Oczyszczanie czakr widzialem jakiś sposób na tym forum to poszukaj albo po prostu wyczuj daną czakre, otwórz ją i albo postaraj się wywalic "złą" energie zostawiając samą dobrą albo np. jak ja czyli próboje "wypłukac" od śrotka czakre własną energią możesz to zrobić tak .... wyczuj czakre ... skup energie w dłoni ... a nastepnie przyłóż reke do miejsca na ciele gdzie jest mniejwiecej czakra i wyobraź sobie jak fala energi z reki wypłukuje czakre od śrotka wywalając złą energie Później dokladnie zamknij daną czakre. Co do szuszumny - jak chyba wiesz to główny kanał łaczący wszystkie czakry ( wzdłóż kregosłupa ) jest kilka sposobów do jej oczyszczenia ale ogolnie o to chodzi byś przeczyscił ten kanał za pomocą strumienia czystej energi. ( możesz np. wyobrazic sobie ze przez ten kanał przepływa jakaś rzeka albo jeszcze lepiej fontanna ( bo energia musi płynąc do góry ) czyli np. wyobraź sobie że od czakry podstawy powstaje ci źródło z którego leci fonntana do góry - ta fonntana sie podnosi wzdloż szuszumny, przechodząc przez chakry - aż do korony gdzie strumien sie przebija i wywala na zewnątrz cały "bród" - po takim ćwiczonlku radził bym podomykać czakry Hmm co do tego jak określil stan twoich czakr filip ... Czakry to narzady kierujace naszą energie do danych czynności - skoro dana czakra nie dziala poprawnie to znaczy ze może źle kierować energie , albo bardzo niewydajnie to robić... róznie bywa. Określenia mała chyba nie musze tłumaczyć, a zabrudzona... Zapewno oznacza to że zasiada ci w tych czakrach stara energia, jakby "zła" tak samo jak z normalnymi organami - zawsze jakieś "gówno" sie znajdzie.... Dobrze mówie filip ?
bajka Napisano 13 Lipca 2008 Napisano 13 Lipca 2008 Hmmm, poczytać o czkarach np. mozesz wpisać w google czakry i poczytać co nieco. :] czytam i czytam, ale czy jestem przez to mądrzejsza? LordCadaveris jesteś bardzo pomocny, tylko za mało dokładny a widzę, ze nie tylko ja jestem w tej sprawie bezradna jak niemowlę... Ant tu Odczucia w czakrach : Leksykon PSI i tu Artykuł: Otwieranie czakr - .:StaMP:. Ezotheric Portal masz otwieranie i zamykanie czakr i artykuł który wydał mi się bardzo ciekawy Sztuka ochrony psychicznej
ant Napisano 13 Lipca 2008 Napisano 13 Lipca 2008 Ja bym napisal wszystko, ale nie chce sie osmieszac :icon_smile2:
Cadaveris Napisano 13 Lipca 2008 Napisano 13 Lipca 2008 Wszystkiego wiedzieć się nie da Oraz nie na wszystkie pytania otrzymamy odpowiedzi .. na niektóre pytania trzeba samemu znaleść odpowiec Ale naszczescie nie na wszystkie - wiec od czego zaczynamy?? xD ( hmm sam sprawdze ile pamietam - dawno w ezoteryce nie siedziałem )
ant Napisano 13 Lipca 2008 Napisano 13 Lipca 2008 Daj wszystko co masz, jak juz to szalejemy (co za durna emota )
Cadaveris Napisano 14 Lipca 2008 Napisano 14 Lipca 2008 Tak pisząc zachowujesz się jak klijent przychodzący do sklepu i mówiący : "Dajcie mi wasze całe jedzenie" Takie zachowanie jest bezsensu bo: a) dostaniesz wiele jedzenia którego nie lubisz i nie zjesz sprzedawca nie bedzie w stanie ci wszystkiego naraz dac . Nielepiej kupić sobie coś co lubisz np.snikersa a jak potem bedziesz dalej głodny kup nastepnego .. albo innego batona?? i tak aż do nasycenia? Jedzac na raz nie zjesz tyle co jedzac po woli, ponadto jedząc szybko nie poczujesz w pełni tego smaku Ehhh jak ja kocham porównania xD heh
ant Napisano 14 Lipca 2008 Napisano 14 Lipca 2008 Dlaczego 'dajcie wasze cale jedzenie'? Bardziej oplacalne bedzie kupienie calego sklepu i czerpanie z niego zyskow, lub otwarcie wlasnego by zybic konkurenta z rynku:p a) skad sprzedawca moze wiedziec co ja lubie? Zreszta - Kilent ma zawsze racje. jesli nie bedzie w stanie dac wszystkiego bede chodzil od sklepu do sklepu;) Nie lubie batonow:p Kto powiedzial ze bede jadl szybko nie chce dostac niestrawnosci a co do smaku tylko fast food'y go nie maja:p
ant Napisano 14 Lipca 2008 Napisano 14 Lipca 2008 Zrozumialem bardzo dobrze(ale tez mam prawo wlasnej interpretacji) nie jestem taki ciemny:] zreszta nie lubie walic ripostami na lewo i prawo.. Wiec jak z moim postem z wczorajszego dnia? Jak co bede wieczorem
Cadaveris Napisano 14 Lipca 2008 Napisano 14 Lipca 2008 Jakbyś zrozumial to byś napisał KONKRETNIE co chcesz wiedziec... Zadaj pytania a ja lub inny formułowicz postara się odpowiedziec na twoje pytanie ... KONKRETNE.
ant Napisano 14 Lipca 2008 Napisano 14 Lipca 2008 Ja juz napisalem 'Daj wszystko co masz'... Yezuu nie chce mi sie dalej spamowac. No ale jesli sie upierasz na pytania to: Jak oczyscic owe czakry:biggrin:
bajka Napisano 14 Lipca 2008 Napisano 14 Lipca 2008 Skorzystaj z linków , które Ci parę postów wcześniej podałam i poproś Fiflipa na PW, to podeśle Ci książkę, wtedy zobaczysz jaki będziesz mądry
Cadaveris Napisano 14 Lipca 2008 Napisano 14 Lipca 2008 (edytowane) " Ja juz napisalem 'Daj wszystko co masz'... " OMG... Co do twojego pytania: Kłania się czytanie ze zrozumieniem i wysuwanie wniosków, ale napisze jeszcze raz na czym to polega i jak np. ja to robię ... DOKŁADNIEJ... Do rzeczy... Oczyszczanie czakry polega na pozbyciu się starej, zbednej "złej" energi osiadającej w czakrze tym samym zakłucającej jej prace. Pozby się tego brudu mozna na kilka sposobów np. wybierając zła energie z czakry ( ułóż się w wygodnej pozycji, zrelaksuj się, skup się na danej czakrze, "przeskanuj" ją szukając negatywnych wibracji czyli tego "brudu", nastepnie wizualizuj swoje mentalne rece, którymi pokolei zbierasz "brudy" z danej czakry, brud ten wytrzepujesz z rak z dala od siebie - TYLE ) innym sposobem jest oczyszczenie czakry strumieniem energi - preferowany prezemnie sposob , choc troche jakby bardziej siłowy ( ułóż się w wygodnej pozycji, zrelaksuj się, skup się na danej czakrze, skup w rekach jak najwiecej czystej energi, otwórz czakre , przyłóż reke do miejsca na ciele gdzie mniejwiecej znajduje się czakra, wyslij strumien energi z rąk w kierunku czakry , energia ta ma sie przesaczyc przez czakre - nie ma wejsc w czakry ( zarazem wchodzac w uklad energetyczny ), lecz przejść przez nią biorac ze sobą caly brud i wywalając go poza ciało, przywróc czakre do pierwotnego stanu, TYLE ) Jakieś pytania ? Zastrzegam ze nie czytałem żadnych z ksiag itp. bazuje na wlasnym doswiadczeniu i słowach znajomych Akurat w tym temacie zdecydowanie bardzej na doswiadczeniu Bajka... Akurat mi się wydaje że w jego przypadku ksiazki nie sa dobrym pomysłem chyba ze instrukcja obsługi Nie żebym chciał z kogoś szydzić, ale sa ludzi którzy nie rozumieją ogolnych zasad i maja problem z ich przełozeniem na własny tok myślenia i takiej osobie trzeba wyjaśnic krok po kroku, sam wiem jak to jest. Sa dziedziny w których kazdy z nas woli trzymac się ścisle okreslonych "pewnych" zasad Edytowane 14 Lipca 2008 przez Cadaveris
ant Napisano 14 Lipca 2008 Napisano 14 Lipca 2008 Pierwszy raz z zyciu poczulem sie jak idiota a mature z polskiego zdalem dosyc dobrze, buhuhuuuu...
bajka Napisano 16 Lipca 2008 Napisano 16 Lipca 2008 Fiflip troche popracowałam, ale ze to dla mnie pierwszyzna to nie oczekuj cudu Zastanawiam sie, czy gdybym poszła zaczerpnąć energii z wawelskiego czakramu, to zobaczyłbyś to?
bajka Napisano 18 Lipca 2008 Napisano 18 Lipca 2008 Siódmy czakram Ziemi podobno... Zaraz Ci coś o nim znajdę..... o!!! Czakram Wawelski
Cadaveris Napisano 18 Lipca 2008 Napisano 18 Lipca 2008 Hmm a czy te czakramy pokrywają się z energetyczną siatką ziemi ( czy jakos tak ) ? Kiedys czytalem cos o tym .....
micia Napisano 20 Lipca 2008 Napisano 20 Lipca 2008 czesc! chciałabym usłyszec twoją wersję odnośnie stanu moich czakr i zobaczyc na ile pokrywa się z moją. pozdrawiam E.
zawsze nieznajoma Napisano 20 Lipca 2008 Napisano 20 Lipca 2008 a co mozesz powiedzieć o moich czakramach?Pozdrawiam
Fantazyjna Napisano 22 Lipca 2008 Napisano 22 Lipca 2008 no to i ja się zgłoszę i czekam z niecierpliwością... ;]
White Fatalis Napisano 25 Lipca 2008 Napisano 25 Lipca 2008 Filip to świetnie że pomagasz ! wierze że wielu ludzi docenia Twoją pracę. Czy ja również mogę prosić o diagnozę czakramów ?
fiflip Napisano 26 Lipca 2008 Autor Napisano 26 Lipca 2008 micia: Nie ma właściwie co mówić, wszystko jest dobrze - idziesz w dobrym kierunku (najwyraźniej ). Czkary 1-3: Są duże, lekko zabrudzone (PRAWIE tak samo, jeżeli chodzi o stopien czystości.) Czakr6 4-6: Sredniej wielkości, czyste, pracują dobrze. Umiejętności, miłość, światłość . . . Czakra 7: Zabrudzona, mała, ale pracuje dobrze. Popracuj nad 7 i oczywiście o reszcie nie zapominaj. zawsze nieznajoma: Czakra podstawy: Mało rozwinięta, pracuje dobrze. W miarę czysta. Czakra seksualna: Jest czysta, pracuje dobrze - poprawna wielkość. Czakra splotu słonecznego: "energia słońca" dobrze na tę czakrę działa. Pobierasz energie, która Cię wzmacnia, czujesz się ostatnio bardziej "ruchliwa"? Czakra serca: sredniej wielkości, nie pracuje w pełni poprawnie, może pracować lepiej. Czakra gardła: Jest duża, pracuje dobrze. Jest tylko trochę zabrudzona. Czakra 3 oka: średniej wielkości, mocno zabrudzona - ale pracuje dobrze (nie biorąc pod uwagę tak znacznego zabrudzenia). Czakra korony: pracuje dobrze, duża, czysta. Przyjmuje energia kosmiczną, która powoli działa na czakry znajdujące się niżej, ale zatrzymuje się przy 3 oku, ponieważ 3 oko nie może do końca energi tej "przetwarzać", wykorzystaj tą energią i napraw trzecie oko. Pozdrawiam. Fantazyjna: Czakra podstawy: Mała, nie pracuje w pełni poprawnie. Twoje "korzenie" są słabe, znajdź swoje miejsce w "rzeczywistość", odnajdz prawdziwą rzeczywistość. Poznaj siebie, i "swoj Świat". Czakra seksualna: Pracuje dobrze, jest zabudzona, ale nie znacznie. Czakra splotu słonecznego: Jest słaba, osłabiona i zabrudzona. Czakra serca: Duże, pracuje poprawnie, widzę światło. . . Czakra gardła: Małe, nie potrafisz wyrazić swojego serca. ? Czakra 3 oka: Duże, odnajdujesz zdolności parapsychologiczne. Czakra korony: Mała, ale pracuje poprawnie. Lekko zabrudzona. White Fatalis Witaj. Czy my się znamy? :] Czakrę podstawy masz duża, ale są zachwiania pracy. Pracuje poprawnie, ale za jakis czas, pracuje "za wolno". Raz wibruje wysoko, raz wibracje spadają. Czakrę sakralną masz nieco mniejszą, wibracuje słabiej, na niższym poziomie. Zachwiania ego? Czkara splotu słonecznego, pracuje poprawnie, wysoko wibruje. Poziom świetlistości. . . Czakrę serca masz ogromną, kierujesz się miłością i światłem? Czakrę gardła masz za to słabą, nie pracuje tak jak powinna wśród reszty czakramów. Jest jakby zablokowana, na poziomie myśli. Trzecie oko, jest duże, pracuje poprawnie. Korona, średniej wielkości, pracuje poprawnie, ale nie do końca tak jak powinna. _ Pozdrawiam, Filip
White Fatalis Napisano 26 Lipca 2008 Napisano 26 Lipca 2008 Tak znamy się. Chciałem zobaczyć jak mnie zdiagnozujesz. Ciesze się że pomagasz ludziom poprzez diagnozy czakramów chociaż metodykę pracy mógł byś zmienić na jakąś bardziej hmm... dokładną ? skuteczną ? przekazującą więcej i bardziej cennych informacji. Chętnie przekaże Ci wzory do takich diagnoz. Bo te obecne robisz poprawnie. pozdrawiam.
fiflip Napisano 26 Lipca 2008 Autor Napisano 26 Lipca 2008 Jak chciałbyś mi pokazać takie wzory? GG: 477119 Pozdrawiam, Filip
micia Napisano 26 Lipca 2008 Napisano 26 Lipca 2008 dziękuję Filip:) co ciekawe, obstawiałam inaczej trochę (przyblokowana czakra gardła i splot słoneczny), ale ostatnimi czasy trochę nad tym pracowałam, więc może mogło się pozmieniac:)
Dyku Napisano 26 Lipca 2008 Napisano 26 Lipca 2008 Ja też zgłaszam się na ochotnika o ile można jeszcze.
fiflip Napisano 27 Lipca 2008 Autor Napisano 27 Lipca 2008 micia, jeżeli byś chciała mogę zrobić Ci dokładniejszą diagnozę. Dyku, Zrobię dzisiaj wieczorkiem.. Oki?
micia Napisano 27 Lipca 2008 Napisano 27 Lipca 2008 Hejoł Filip! To w takim razie zamawiam dokładniejszą. Ciekawi mnie. I zawsze przydadzą się wskazówki. Samopoczucie u mnie w miarę harmonijne. I piękne słońce przygrzewa. pozdrawiam:)
Dyku Napisano 27 Lipca 2008 Napisano 27 Lipca 2008 micia, jeżeli byś chciała mogę zrobić Ci dokładniejszą diagnozę. Dyku, Zrobię dzisiaj wieczorkiem.. Oki? Oki, jeżeli można to też dokładniejszą diagnoze.
fiflip Napisano 27 Lipca 2008 Autor Napisano 27 Lipca 2008 Przepraszam Was, micia, zrobie Ci diagnoze jak znajde czas. Jakoś ostatnio zyje bardzo aktywnie i mało czasu spędzam w domu, ciągle siedze gdzies wsród drzew, traw, wiatru itp Pozdrawiam, Filip
micia Napisano 27 Lipca 2008 Napisano 27 Lipca 2008 Nie ma sprawy:) Się nie spieszy. Przyjemnego lata!
zawsze nieznajoma Napisano 30 Lipca 2008 Napisano 30 Lipca 2008 fiflip za interpretację moich czakr. Mam pytanie.Co blokuje u mnie czakrę trzeciego oka?W jaki sposób wykorzystać energię płynącą z czakry korony, by oczyścić trzecie oko? Pozdrawiam
zawsze nieznajoma Napisano 30 Lipca 2008 Napisano 30 Lipca 2008 Poproszę Cię Filip o dokładniejszą diagnozę czakr, jeśli to możliwe.
Racula Napisano 30 Lipca 2008 Napisano 30 Lipca 2008 fiflip: Ja też się zgłaszam. Ale mam pytanie, po czym ty to poznajesz? Po nickach ludzi na forum? Trochę to szokujące I bardzo intrygujące.
fiflip Napisano 30 Lipca 2008 Autor Napisano 30 Lipca 2008 Racula, myślę o osobie, np. "Chciałbym poznać stan czakr Racula...", i tak jakby, pisze co czuje - myślę o Twojej czakrze serca, i pisze co czuje myśląc o niej... Po prostu pisze... Zaraz porobie, tylko musze programik jeden załatwić i będę robił graficzne "pokazy" wielkości i blokad czakr ... I innych Od dzisiaj bedę robił same takie "bardziej zaawansowane" . Pozdrawiam, Filip
Racula Napisano 30 Lipca 2008 Napisano 30 Lipca 2008 Aha, no to rzeczywiście bardzo interesujące. W takim razie z niecierpliwością czekam na stan moich czakr.
fiflip Napisano 30 Lipca 2008 Autor Napisano 30 Lipca 2008 micia, Podstawa: pracuje poprawnie, lekko zabrudzona. Negatywnych wpisów czkary brak. Seksualna: Średniej wielkości, przytłoczona przez rzeczywistość. Negatywne wpisy czakry: - brak poczucia bezpieczeństwa - brak poczucia własnej wartości Splot: Działa w miarę poprawnie. Zabrudzony. Negatywnych wpisów brak. Serce: Działa poprawnie, czyste... Negatywnych wpisów brak. Gardło: Czakra pracuje poprawnie, ale jest bardzo mała i zabrudzona... Jesteś nieśmiałym człowiekiem, nie potrafiącym wyrazić siebie. Negatywne wpisy czakry: - Nieprzymyślane działania - Nieśmiałość. 3oko: Duże, przytłoczone przez rzeczywistość. Świadczy o nieodkrytych umiejętnościach para* . Negatywne wpisy czakry: - twardy rozsądek - chaotyczne koncepcje - nieprzychylność Korona: Działa poprawnie, nie masz kontaktu z "górą" (opiekunami i innymi istotami duchowymi ). Radzę oczyścić, przeczytać pare artykułów (mogę podać linka na PW. ) Brak negatywnych wpisów. zawsze nieznajoma: Podstawa: wyidealizowana, zabrudzona... Negatywne wpisy: - materializm (nie wielki) - program oceniania Seksualna: Ogromna, przytłoczona przez rzeczywistość. Negatywne wpisy: - zamknięcie się na innych - niepewość i napięcie do przeciwnej płci. Splot: Pracuje poprawnie. Jesteś osobą energiczną, żwawą. Brak negatywnych wpisów. Serce: Małe, zabrudzona, przytłoczone. Negatywne wpisy: - oczekiwanie na wdzięczność i uznanie - negatywny stosunek do ludzi i świata - trudność wybaczenia Gardło: średniej wielkości, zabrudzone. Brak negatywnych wpisów. 3oko: Nacisk ze strony innej istoty, blokada z powodu ogromnego przytłoczenia przez rzeczywistość co powoduje nieprzetwarzanie energii, lecz z 2 strony, pracuje poprawnie. Korona: pracuje poprawnie, zharmonizowana, doskonale przetwarza energię. Dyku: Podstawa: Mocno przytłoczona przez rzeczywistość, grozi blokadą... 3/4 (trzy czwarte) energi w tej czakrze, to zaschnięta energia, z której trzeba oczyścić - zabrudzona. Seksualna: Działa poprawnie, lecz jest zabrudzona. Splot: Działa poprawnie, duży wpływ na tę czakrę mają myśli, myśli które ją niszczą. Serce: Bardzo duże, pracuje poprawnie, zharmonizowana, czysta. Splot: Działa poprawnie, duży wpływ na tę czakrę mają myśli, myśli które ją niszczą. Serce: Bardzo duże, pracuje poprawnie, zharmonizowana, czysta. Gardło: Działa poprawnie, zabrudzona. 3oko: Małe, mało lub brak umiejętności para* - nieodkryty potenciał. Korona: Duża, przytłoczona przez rzeczywistość (słaby przytłoczona), lecz jest silna, i lekko zabrudzona. Racula: Podstawa: Pracuje poprawnie, lecz jest mała. Seksualna: Przytłoczona przez rzeczywistość - mocno. Zabrudzona, nie pracuje w pełni poprawnie. Splot: Zharmonizowany działa poprawnie, lekko zabrudzony. Serce: Zharmonizowane, działa poprawnie. Gardło: Lekko przytłoczone. 3oko: Małe, pracuje poprawnie. Korona: Bardzo mała, lecz pracuje poprawnie. U Ciebie widzę że bardzo różni się strona duchowa od fizycznej, sam widzisz. _ Moderatorów proszę o zamknięcie tematu, ponieważ wyjeżdzam i długo mnie nie będzie. Z góry dziękuję. Pozdrawiam, Filip 1
fiflip Napisano 30 Lipca 2008 Autor Napisano 30 Lipca 2008 Co i jak? - stworzył White Fatalis. Pozdrawiam
Gość truskawka Napisano 31 Lipca 2008 Napisano 31 Lipca 2008 Moderatorów proszę o zamknięcie tematu, ponieważ wyjeżdzam i długo mnie nie będzie. Z góry dziękuję. Pozdrawiam, Filip Dobrze Filipie na czas Twojego wyjazdu temat ten będzie zamknięty. Filipie przy okazji proszę Cię jak przyjedziesz o informację o przyjeździe to otworzę temat Gdyby mnie nie było napisz do innego moderatora Pozdrawiam i życzę udanego wyjazdu oraz odpoczynku, Truskawka
Gość truskawka Napisano 21 Sierpnia 2008 Napisano 21 Sierpnia 2008 Temat zostaje ponownie otwarty Mam Filipie prośbę trochę popracowałam nad sobą czy mógł byś sprawdzić, czy cosik się zmieniło w moich czakrach?
fiflip Napisano 21 Sierpnia 2008 Autor Napisano 21 Sierpnia 2008 Powiem Ci, że zmieniło się. Ale tutaj nie chodzi tylko o to, żebyś wykonywała ćwiczenia... Jakby to powiedzieć... Musisz wierzyć w siebie, CHCIEĆ rozwijać czakry. Tak, tak, wystarczy chcieć, wierzyć i zyć. Pozdrawiam, Filip
Gość truskawka Napisano 21 Sierpnia 2008 Napisano 21 Sierpnia 2008 To dziwnie zabrzmi, ale ćwiczeń nie wykonywałam po prostu zaczęłam ogólnie pracować nad swoim rozwojem, wierzyć w swoje możliwości od wczoraj czuje się zupełnie innym człowiekiem, czuje się szczęśliwa, cieszę się każdą chwilą - czyli tak jak powinno być Pozdrawiam
fiflip Napisano 21 Sierpnia 2008 Autor Napisano 21 Sierpnia 2008 Truskawko, bardzo mnie to cieszy. Jeżeli chciałabyś, możesz napisać na gg, chętnie pogadam, z każdym. (477119 - ale może się zmienic niedługo)... Pozdrawiam, Filip PS. Nie zabrzmiało dziwnie.
artur83 Napisano 23 Sierpnia 2008 Napisano 23 Sierpnia 2008 a już myślałem, że przegapiłem szanse by dowiedzieć się czegoś o stanie swoich czakr...mam pewne przemyślenia co do tego, ale chciałbym wiedzieć jak to wygląda w praktyce. Tak wiec drogi filipie jak znajdziesz czas, to prosił bym o jakąś małą analizke:).
Sakumo Napisano 23 Sierpnia 2008 Napisano 23 Sierpnia 2008 Witaj Filip, czy mógłbyś i mnie zanalizowac chakry?? z góry dzięki, pozdrawiam
Cadaveris Napisano 23 Sierpnia 2008 Napisano 23 Sierpnia 2008 Aloha Fiflip jak bedziesz miał chwile to możesz i moje czakry przedstawić w formie rysunków ... Jakbyśmy się zgadali to mógłbys zrobić 2 rysunki ... normalny stan czakr ... i po aktywacji ... ciekawy jestem czy dobrze odczuwam róznice miedzy tymi 2 stanami Zgadamy się na GG pozdro!
eee Napisano 29 Sierpnia 2008 Napisano 29 Sierpnia 2008 witam, prawdopodobnie nie masz juz czasu filip ale gdy znajdziesz to prosze ocen stan moich czakr, szczegolnie interesuje mnie stan 3 dolnych, pozdrawiam
atman brahman Napisano 29 Sierpnia 2008 Napisano 29 Sierpnia 2008 Hej, wprawdzie trafiłem na tą stronę przez przypadek, jednak bardzo zainteresowało mnie to co tutaj robisz i jeżeli to możliwe chciałbym prosić o analizę moich czakr
Izzy Napisano 29 Sierpnia 2008 Napisano 29 Sierpnia 2008 Mam małe pytanko, do wszystkich zgromadzonych... Co to są "czakry"? ;P
Cadaveris Napisano 29 Sierpnia 2008 Napisano 29 Sierpnia 2008 Czakry to w ogromnym skrócie skupiska naszej energi i nasze narzady wewnetrzne ciała energetycznego ;p Hmm o wiecej zapytaj wójka google albo poszukaj na forum ... np. tu - http://www.ezoforum.pl/czakry/2760-artykul-jak-zadbac-o-czakryz.html
magic5 Napisano 30 Sierpnia 2008 Napisano 30 Sierpnia 2008 Czy ja rowniez moge prosic o diagnoze,jesli bedziesz mial chwile?
Selisona Napisano 30 Sierpnia 2008 Napisano 30 Sierpnia 2008 Bardzo zaciekawił mnie ten temat. Również bardzo proszę o diagnozę :>.
Aura Napisano 7 Października 2008 Napisano 7 Października 2008 :_bezradny:Witaj fifilipie dowiedziałam się, że byłbyś w stanie mi pomóc. To jest pytanie z "empatii" ponieważ nikt mi tam nie odp. postanowiłam sama szukać pomocy. Mam cichą nadzieję, że będziesz mym "drogowskazem" i pomożesz. Tu przedrukowałam tekst: "A ja odczuwam to troszkę inaczej niż wy (a może jeszcze ktoś tak ma?) odczuwałam do nie dawna tylko z małej odległości - u mnie to było ciut dziwne (uderza mnie,bije, ale tak delikatnie jakby mnie trącało i pukało i nie przestanie dopuki nie dowiem się czy mogłabym pomóc) a teraz to nawet gdy patrzę na zdięcia to czasami, nie zwsze niby wiem,albo takie coś - rzecz która dla mnie jest mało istotna, ale "coś" zmusza mnie bym zainteresowała się tym tematem a po 2 - 3 dniach okazuje się,że ktoś ma właśnie taki problem i pyta się mnie czy nie wiem? Moja rodzinka już się ze mnie ciut śmieje, że taki "cudak" ze mnie. Chciałabym nauczyć się kontrolować te moje "zdolności", ale nie wiem gdzie można je rozwinąć? Może ktoś wskazałby mi drogę?" Byłabym b. wdzięczna gdybyś mi pomógł. :roza_na:Z góry dziękuję
Cadaveris Napisano 7 Października 2008 Napisano 7 Października 2008 Hmmm Jak na moje krzywe oko to Ci się 3 oko pobudza ... hmm spoko Jeżeli jestes w stanie dokladnie wyczuć kiedy odczuwasz to "coś" co cię pcha do szukania odpowiedzi na coś ( co poxniej bedzie przydatne ) to sproboj w tym momecie skupic energie w 3 oku nastepnie ustatkowac i wyregulowac przeplyw energi w chakrze - chodzi o to by nie miec chaosu w czakrze. Nastepnie sproboj pomedytować nad tą sprawą ktora Cie gnębi. Jeżeli czakra bedzie wystarczająco aktywna to w czasie medytacji nad tym mozesz nawet dojść do takich faktów jak, po co i kiedy ci się przyda dana wiedza która cie w tej chwili gnębi itp. W sumie chodzi o to byś utrzymala harmonie w czakrze W czasie czesciowych aktywacji czakr nastepuje odkrycie pewnych zdolności lecz jest to wszystko nie regularne i ciezkie do okreslenia. Wydaje mi sie ze trening z 3 okiem plus medytacje powinny pomóc Proponuje (a wrecz nalegam )takze prace nad pozostałymi czakrami aby uwydajnic cały układ energetyczny tym samym usprawniając swoje nowe zdolności:) Niestety nie umiem dokładnie diagnozować czakr wiec zawiele wiecej nie powiem... Pozdro P.S hmm fiflip dawno nie znalazł czasu na diagnozowanie - a szkoda bo mieliśmy pocwiczyc!!
Aura Napisano 8 Października 2008 Napisano 8 Października 2008 Hmmm Jak na moje krzywe oko to Ci się 3 oko pobudza ... hmm spoko Jeżeli jestes w stanie dokladnie wyczuć kiedy odczuwasz to "coś" co cię pcha do szukania odpowiedzi na coś ( co poxniej bedzie przydatne ) to sproboj w tym momecie skupic energie w 3 oku nastepnie ustatkowac i wyregulowac przeplyw energi w chakrze - chodzi o to by nie miec chaosu w czakrze. Nastepnie sproboj pomedytować nad tą sprawą ktora Cie gnębi. Jeżeli czakra bedzie wystarczająco aktywna to w czasie medytacji nad tym mozesz nawet dojść do takich faktów jak, po co i kiedy ci się przyda dana wiedza która cie w tej chwili gnębi itp. W sumie chodzi o to byś utrzymala harmonie w czakrze W czasie czesciowych aktywacji czakr nastepuje odkrycie pewnych zdolności lecz jest to wszystko nie regularne i ciezkie do okreslenia. Wydaje mi sie ze trening z 3 okiem plus medytacje powinny pomóc Proponuje (a wrecz nalegam )takze prace nad pozostałymi czakrami aby uwydajnic cały układ energetyczny tym samym usprawniając swoje nowe zdolności:) Niestety nie umiem dokładnie diagnozować czakr wiec zawiele wiecej nie powiem... Pozdro P.S hmm fiflip dawno nie znalazł czasu na diagnozowanie - a szkoda bo mieliśmy pocwiczyc!! Dziękuję bardzo za pomoc. Poczytam o czakrach, hmm.. może sama jakoś dojdę, chociaż potrzebowałabym ukierunkowania.:pomocy_na:
caliah Napisano 10 Października 2008 Napisano 10 Października 2008 Witaj fiflip, wiesz o co proszę. Jeżeli będziesz miał taką możliwość, będę wdzięczna. Pozdrawiam
Emiya Shirou Napisano 25 Października 2008 Napisano 25 Października 2008 (edytowane) Mógłbym prosić o takową diagnozę ? To dla mnie ważne, z góry dziękuje Edytowane 25 Października 2008 przez Emiya Shirou
thewake Napisano 15 Listopada 2008 Napisano 15 Listopada 2008 Witaj mozna by bylo prosic o diagnoze u mnie ? pozdrawiam
Aura Napisano 16 Listopada 2008 Napisano 16 Listopada 2008 Ale kolejka ! Och.. a fifilip nie zagląda:_smutny:
Cadaveris Napisano 16 Listopada 2008 Napisano 16 Listopada 2008 Hmmm w akcie desperacji moge ja sprobować zdiagnozować wam CZakry ... troche cwiczyłem z Fiflipem... Ale zastrzegam że jeszcze pewien swoich diagnoz nie jestem oraz robie to dość wolno Ale jak się zgadzacie moge sprobować - trening się przyda
caliah Napisano 17 Listopada 2008 Napisano 17 Listopada 2008 Bardzo chętnie. Poproszę Nie spodziewaj się, że wyczujesz coś szczególnego, ale każda odpowiedź jest dla mnie ważna Pozdrawiam
Aura Napisano 17 Listopada 2008 Napisano 17 Listopada 2008 Hmmm w akcie desperacji moge ja sprobować zdiagnozować wam CZakry ... troche cwiczyłem z Fiflipem... Ale zastrzegam że jeszcze pewien swoich diagnoz nie jestem oraz robie to dość wolno Ale jak się zgadzacie moge sprobować - trening się przyda No to próbuj, próbuj - mogę być następnym ochotnikiem, każdy kiedyś zaczynał.
Cadaveris Napisano 17 Listopada 2008 Napisano 17 Listopada 2008 Dobra pierwsza moja publiczna diagnoza xD Caliah o to co udało mi się "wyczuć" Czakra podstawy - średniej wielkości , wyidealizowana , dziala poprawnie Czakra sakralna - nie zaduza - mogła by byc troche wieksza - pozatym dziala dobrze Splot słoneczny - Duża, lekko przyblokowana - może dzialać znacznie wydajniej Czakra Serca - nawet duza tylko ... dziala chaotycznie - waha się jej wielkość - pasowalo by ją ustabilizować Czakra gardła - średnia wielkosć , troche przytloczona, ale ujdzie 3 oko - Dużaa Otworz się na tą czakre, ma potencjal - a ty go nie wykorzystujsz w pełni Czakra korony - średnia wielkosć, dziala dobrze Mam nadzieje że nie schrzaniłem czegoś 1
caliah Napisano 18 Listopada 2008 Napisano 18 Listopada 2008 Witaj Lord Dziękuję Caliah o to co udało mi się "wyczuć" Moim zdaniem wyczułeś bardzo dobrze To co napisałeś ma odwzorowanie w moim odczuwaniu, relacjach, a przede wszystkim w moim wewnętrznym chaosie. Już dawno pisałam o potrzebie pracy i uporządkowania Jeszcze raz ślicznie dziękuję. Pozdrawiam serdecznie:uscisk:
Szyla Napisano 19 Listopada 2008 Napisano 19 Listopada 2008 Pewnie, ze sie zgadzamy cwicz, cwicz (to ja sie dopisuje na koncu tego ogonka, do Twojego treningu xxx
CherryLady Napisano 20 Listopada 2008 Napisano 20 Listopada 2008 Czy ja również mogę prosić o diagnozę?
Cadaveris Napisano 21 Listopada 2008 Napisano 21 Listopada 2008 Kolej na Aure... nie wiem czemu jakoś ciezko mi było ... może dlatego ze tak późno i juz zmeczony jestem...albo po prostu cienki bolek jestem ... W kazdym razie ... Czakra podstawy: Sedniej wielkości, wyidealizowana, troche chaotycznie pracuje CZakra sakralna: Sredniej wielkości , lekko wyidealizowana, pracuje poprawnie Czakra Splotu: Sredniej wielkości, przyblokowana i troche zabrudzona ale pracuje w miare poprawnie - ale proponowal bym oczyszczanko a bedzie "miodzio" Czakra Serca:Sedniej wielkości, pracuje bardzo dobrze - mocno naenergetyzowana hmm... Czakra gardła : Troche mniejsza od pozostałych, pracuje poprawnie Czakra 3 Oka : Sredniej wielkości , dosć mocno wyidealizowana Czakra korony: Duża , pracuje bardzo dobrze, Bardzo dobrze odbiera i wysyła energie Hmm musze jeszcze dodać że wszystkie czakry wydają sie mocno zagęszczone energetycznie... Lece spać bo mi powieki opadają
jarek_999 Napisano 21 Listopada 2008 Napisano 21 Listopada 2008 Mam pytanie: co to znaczy "wyidealizowana czakra"? Jak to 'wygląda'? bo zdaje się, że nie widzialem jeszcze takiej:wstydnis::chytry_na: PS: proponuje Wam, drodzy proszący o 'diagnozę', nauczyć się samodzielnie odczuwać SIEBIE, rozszerzyć świadomość na 'niefizyczne ja'. Jak to zrobić? Hm.. najlepiej żeby każdy sam nad tym pomyślał, NIE 1 raz przez 10 sekund albo 5 minut, bo być może tyle nie wystarczy - proponuje myśleć aż do skutku (oczywiscie 'symulujac' i rozwazajac konsekwencje wymyslonego sposobu), a pozniej wyprobowac ten sposob w praktyce. To jest 2 krok. Jaki był 1 - zapyta ktos, kto uwaznie czyta? 1 krok - odpowiedz sobie na pare waznych pytań i rozwaz konsekwencje: Czy zdaję sobie sprawę, że moje życie bezpowrotnie się zmieni? Czy chcę zagłębiać się aż tak w 'nieznane', nieskończone 'nieznane', któremu jesli zaczniesz się przyglądać to uświadomisz sobie, że to 'ciągła dal... za dalą dal'? Czy oprócz ksiązkowej i internetowej 'wiedzy' chcę zacząc w koncu rozumiec i doswiadczac , doświadczać 'nieznanego'? Czy naprawdę tego pragnę, potrzebuję? Czy moja ufność, którą pokładam w Bogu jest wystarczająco wielka a ja sam dość silny, aby stawić czoło wszelkim 'kamieniom na ścieżce"? Co z moimi lękami/demonami? To od czego do cholery w ogóle zacząć?! ...........................a to chyba nie koniec tych pytan.......................... I tu też najlepiej żeby kazdy sam nad tym pomyslal... ehh no i już wiem dlaczego najprościej zapytac kogoś....
Cadaveris Napisano 22 Listopada 2008 Napisano 22 Listopada 2008 Jarek ma racje - najlepiej próbować samemu poznać siebie, tym samym dobrze probować samemu robić sobie takei diagnozy Jak ktos inny diagnozuje nam chakry to jest to zawsze w jakimś stopniu subiektywna diagnoza wiadomo dla jednych coż moze być duze a dla innych wrecz malutkie... A co do twojego pytania to przez słowo "wyidealizowana" chce powiedzieć że czakra za bardzo otwiera się na czynniki "nie fizyczne/nie rzeczywiste". Przez co nie dziala harmonijnie. Ale to zalezy też od czynikow powodujących wyidealizowanie tej czakry, niestety jeszcze nie porafie tak dokladnie tego wyczuć ;/... może z czasem ... p.s Co do sposobów wyczucia własnych czakr - Ja pierwszy raz "sprawdzilem" i poczułem swoje czakry ( tak by czuć róznice w kazdej z nich ) przy ich ladowaniu metodą "podlewania"... Kładziemy się i relaksujemy, najlepiej wpaść w lekki trans. Nastepnie dobrze by było "wczuć" się w swją aure - porpostu myslimy o niej po chwili powinniśmy czuć coś jakby na skórze .Potem wyobrazamy sobie swoje czakry, najdokladniej jak możemy - pojedyńczo, zaczynając od podstawy. Nastepnie wyobrazamy sobiepodlewaczke - taką do kwiatków skupiamy się na niej, czujemy że woda w niej jest bardzo kojąca, przyjemna i taka "naenergetyzowana" Teraz pozostaj nam podląć nasze Czakry wracamy do czakry podstawy i podlewamy ją ... widzimy jak krople wody opadają na nią i niemalze odrazu się wchlaniają w czakre a ta po chwili sie powieksza .... robimy to przez chwile - powinnie wyczuć kiedy wystarczy Tą samą czynność wykonujemy na pozostalych czakrach po Czymś takim czakry powinny byc przez chwile aktywne. Teraz wystarczy wyobrazić sobie siebie z kamery nad sobą - widzimy wszystkie czakry i juz nie zupelnie jako jednolite kule energi Przyjrzyjcie się im najpierw tak ogólnie z góry a potem skupcie się nad kazdą z osobna - bardzo rozwijające ćwiczenie 1
patro6 Napisano 24 Listopada 2008 Napisano 24 Listopada 2008 Cześć Mogbyś sprawdzić też moje czakry? Z góry dzięki ;p
Chayenne Napisano 25 Listopada 2008 Napisano 25 Listopada 2008 Witam wszystkich zainteresowanych tematem! Czy moglbys sprawdzic tez i moje czakry? Mam klopoty zdrowotne i zauwazylam pewna prawidlowosc ale to moze potem. Pozdrawiam
krutka Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 Witam Cieszę się, że tu trafiłam. Dowiedziałam się, że mam zablokowane któreś czakramy (nie wiem które), pierwszy raz się z tym tak blisko zetknęłam i bardzo mnie to zainteresowało. Chcę bardziej zgłębić ten temat. Proszę o interpretację moich czakramów i ewentualne zalecenia.
krutka Napisano 7 Grudnia 2008 Napisano 7 Grudnia 2008 Przeczytałam co znalazłam na temat czakramów. Z mojej diagnozy wynika, że ani jeden nie funkcjonuje optymalnie (wywnioskowałam na podstawie opisów czakramów i znajomości siebie), ale może się mylę... daleka jeszcze droga przede mną. Nadal jestem chętna, żeby ktoś postronny je zdiagnozował więc jeśli jest ktoś chętny a myślę, że moja pokręcona osoba może być wyzwaniem to:prosi: Ale oczywiście cierpliwie poczekam na swoją kolej, nie będę się w kolejkę wpychać
Irek Napisano 10 Grudnia 2008 Napisano 10 Grudnia 2008 simka pozdrawiam mam pytanie jak odblokować czakre
arabika Napisano 16 Grudnia 2008 Napisano 16 Grudnia 2008 ...a gdy znajdziesz chwilkę czasu, to i ja chętnie dowiem się o moich czakrach... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi