lariva Napisano 3 Września 2010 Napisano 3 Września 2010 Witam, mi przyśniła się wróżka,którą poprosiłam o rozłożenie kart.Zrobiła to bardzo niechętnie,jakby z góry wiedziała że przesłanie nie będzie zbyt optymistyczne.Już z przełożenia ukazała się karta, którą wzięła do ręki,pokazała mi i odmówiła interpretacji-to była 7 pik.Ktoś z boku powiedział po cichu że ona oznacza śmierć a wrózka tylko kiwnęła twiedząco głową, byłam przerażona.Co to może oznaczać? Cytuj
Slawomir Napisano 3 Września 2010 Napisano 3 Września 2010 Witam! Śmierć w snach oznacza jakieś zmiany zaczynanie czegoś od nowa czegoś nowego co do tego że śniła ci sie wróżka czyzbyś w przeszłości była u wróżki? A czy nie powiedziałą że będziesz wyjaeżdżać coś zaczynać itp? Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
lariva Napisano 3 Września 2010 Autor Napisano 3 Września 2010 Owszem byłam u wróżki jakiś czas temu, jednak wtedy właśnie próbowałam zacząć wszystko od nowa, więc potwierdziła tylko że decyzja była słuszna mimo że jednak w konsekwencji skończyło się inaczej.W każdym razie bardzo dziękuję za interpretację i dzięki niej widzę,że to jeszcze nie koniec moich prób zaczynania wszystkiego od nowa mam tylko nadzieję że tym razem będą już tylko na lepsze... Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Slawomir Napisano 3 Września 2010 Napisano 3 Września 2010 Czasem rozpoczęcie nowej drogi nierozerwalnie łaczy się ze zburzeniem starej a proces ten moze przeciągać się w czasie życie to nie bieg na 100 m wychodzimy z bloków a meta jest tuż tuż. Masz teraz materiał do przemyśleń czasem trzeba stanąć obok bo zmienia się nam perspektywa i pozwala to nam na chłodną ocenę czy wybarliśmy słuszną drogę. Nie raz trzeba zawrócić i nie ma się co tego bać. Zaczynanie wszystkiego od nowa to cała ekwilibrystyka naszego życia taki spacer po linie i to że czasem spadamy przypomina nam o tym bolące siedzenie - życie poprostu życie pozdrawiam: Sławomir Cytuj
lariva Napisano 3 Września 2010 Autor Napisano 3 Września 2010 Czasem człowiek wybierając jakąś drogę nie zastanawia się czy jest słuszna , wystarczy że jest w zupełnie innym kierunku niż ta którą zmierza. Dziękuję za cenne wskazówki i przemyślenia. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi