Effi40 Napisano 4 Września 2010 Napisano 4 Września 2010 (edytowane) Czy ktoś mógłby mi poradzić jaką runę lub runy mogłabym zastosować jako osoba nieśmiała:icon_redface: W książce Magia Celtów i Wikingów Adrian Devin poleca runę Sol,Sowelu. Twierdzi,iż jest ona doskonała do wzmacniania pewności siebie. Czy słusznie? Edytowane 5 Września 2010 przez Effi40 Cytuj
CollinConstantine Napisano 5 Września 2010 Napisano 5 Września 2010 (edytowane) Tak, Sowilo to runa zwycięzcy. Sądzę, że jak się ją jakoś ładnie upakuje w skrypcik to będą działać Edytowane 5 Września 2010 przez CollinConstantine błędzioszki Cytuj
CollinConstantine Napisano 5 Września 2010 Napisano 5 Września 2010 To też zależy w jakim aspekcie. Ansuz dobra będzie dla osoby, która ma opory w poznawaniu nowych ludzi, trudności w głośnym wyrażaniu swoich poglądów... To właściwie zależy od tego w czym się owa nieśmiałość objawia. Dlatego też powtarzam warto zrobić jakiś sensowny skrypcik:) Cytuj
Effi40 Napisano 6 Września 2010 Autor Napisano 6 Września 2010 (edytowane) Skrypcik owszem, ale nie chciałabym przedobrzyć i wpaść ze skrajności w skrajność... A gdybym każdą namalowała na osobnych kamieniach i nosiła ze sobą to może na moją erytrofobię by pomogło, ale czy dwie działające tak samo nie zaszkodzą? Mogą zadziałać przeciwnie do intencji? Edytowane 6 Września 2010 przez anatemka łączenie postów Cytuj
LoonyMystic Napisano 28 Września 2010 Napisano 28 Września 2010 Skrypcik raczej nie wystarczy. Polecam wizytę u psychologa Cytuj
kikuchi Napisano 28 Września 2010 Napisano 28 Września 2010 jakos nie wiedze osoby bardzo niesmialej, ktora idzie do psychologa i opowiada mu o swojej niesmialosci... ale niewazne mysle, ze runy nawet jako "placebo" moga w tym wypadku czynic cuda Cytuj
Effi40 Napisano 7 Października 2010 Autor Napisano 7 Października 2010 I czynią. Minął miesiąc od kiedy poprosiłam o pomoc. Zastosowałam polecone runy i muszę stwierdzić, że pąs wypłynął tylko parę razy. Sama świadomość ochrony działa w taki sposób, że czuję się bardziej pewnie... Cytuj
CollinConstantine Napisano 7 Października 2010 Napisano 7 Października 2010 To napisz nam jeszcze jakie runy ostatecznie zastosowałaś... tylko Ansuz i Sowilo? Przyda się dla potomnych Cytuj
Effi40 Napisano 10 Października 2010 Autor Napisano 10 Października 2010 Na razie tylko jedną. Sowilo.Wyszytą na żółtej bluzie,którą noszę zawsze w pracy i na żółtej karteczce w notatniku, który jest mi w pracy niezbędny. Nie chciałam stosować Ansuz i Sowilo w jednym czasie, bo wówczas nie mogłabym stwierdzić która mnie wspomaga.Powinnam teraz dla sprawdzenia kompatybilności współdziałać przez miesiąc z runą Ansuz, ale... jeszcze nie teraz. Cytuj
CollinConstantine Napisano 10 Października 2010 Napisano 10 Października 2010 Wszystko w swoim czasie... Jak poczujesz, że masz trudności w przebiciu się np. w trakcie rozmowy albo w ogóle z jej nawiązaniem to wtedy użyj Ansuz:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi