Skocz do zawartości

Wychodzę z ciała we śnie i idę do mojej ex...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

otóż śnię sobie o domu jestem w moim pokoju jest noc i mam kłaść się spać tyle że oglądam jeszcze telewizje i rozmawiam z mamą (co dziwne bo mama jest za granicą) i leżałem a w sumie siedziałem na takim wielkim fotelu z pościelą kołdrą itp. ale oparcie było do tyłu mocno wychylone i mama do mnie mówi że zaraz wraca bo idzie do toalety ... ja w tym czasie mam nagłą myśl żeby wyjść z ciała po prostu wiem że mogę...i nagle ułamek sekundy i poczułem się lekki i od razu wywaliło mnie do góry pod sam sufit i widzę siebie i telewizor ale taki szczęśliwy byłem... wszystko było jakby ...jakby miało mniej kolorów i byłem dziwnie świadom tego czułem jakbym serio wyszedł tylko że wszystko było ciut inne w domu więc to nie mogła być prawda... wtedy przeszedłem przez ścianę do innego pokoju następnie dwa pietra niżej i do kolegi na chwilkę się "teleportowałem" i wtedy przypomniała mi się moja dziewczyna... zamknąłem oczy i się skupiłem mocno (wiedziałem że mieszka bardzo daleko 250 km ode mnie) otwieram oczy i jestem przed jej pokojem zobaczyłem że jej mama śpi albo jej niema już sam nie pamiętam i wszedłem do jej pokoju i widziałem jak sobie śpi....poczułem wewnętrzny spokój...jakbym nie chciał z tamtąd wychodzić stałem tak przyglądając się niej i chyba nawet na chwile położyłem się obok i wtedy się obudziłem... pamiętając sen... byłem dziwnie smutny ...

Niewiem czy to pomoże ale dzień wcześniej napisałem wiersz i myślę że ten kawałek ma z tym związek :

Bez ciebie jestem tylko pustą powłoką

Chodzącym człowieka cieniem

W świecie gdzie życie jest udręką a śmierć wybawieniem

Każdego dnia myślę o śmierci

O najprostszym sposobie by być duchem który trwa zawsze przy tobie

Czekałbym do końca życia twego

Gdyż istnienie bez Ciebie nie ma sensu żadnego

z góry dziękuję za pomoc w interpretacji ;)

Napisano

Niewiem czy to pomoże ale dzień wcześniej napisałem wiersz i myślę że ten kawałek ma z tym związek :

Bez ciebie jestem tylko pustą powłoką

Chodzącym człowieka cieniem

W świecie gdzie życie jest udręką a śmierć wybawieniem

Każdego dnia myślę o śmierci

O najprostszym sposobie by być duchem który trwa zawsze przy tobie

Czekałbym do końca życia twego

Gdyż istnienie bez Ciebie nie ma sensu żadnego

;)

chciałeś interpretacji masz ją powyżej. Swoją drogą wiersz piękny, szanuj i rozwijaj swój talent bo warto.

Pozdrawiam;

Sławomir

Napisano

dzięki wielkie za pochwałę wiersza ;) to tylko jego krótki kawałek ;) możliwe że to rzeczywiście dlatego.... jeśli jednak ktoś widzi jakąś inną interpretacje to jestem ciekaw

Napisano

wiesz sam bym tak pomyślał ale zapamiętałem wszystko jak przez mgłę poza tym u mnie w domu wszystko było inne i poprzestawiane tylko u kumpla i u dziewczyny wszystko idealnie tak samo...

Napisano

To już musiałby się wypowiedzieć jakiś spec od oobe :) Jedno co wiem, że jak ja wychodzę to też nie zawsze pamiętam wszystko wyraźnie, za to nie mam pojęcia jak to się ma do poprzestawianych rzeczy w pokoju.