Nika2468 Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 :n2 Witam :n2 Miałam dzisiaj dziwny sen i nie wiem co mógłby oznaczać :arrow: dlatego prosze o pomoc :n5 Oto on: Jestem tak jakby w jakimś muzeum (przed budynkiem) widze przewodnika (chyba to nie jest człowiek ale pewności nie mam) mówi mi że to jest tylko jedno stoisko muzeum a reszta została zamknięta przez konkurencje :evil: . Wtedy za tą istotą (była tam jakby górka z piasku) pojawia się inne stoisko (po prostu było ukryte w tym piasku ) Ja otwieram inne stoiska które są ukryte w różnych miejscach (np. gdy otwarłam jedno z nich wokół wyrosła puszcza). Są tam różnego gatunku dinozaury które karmie ( mogły mi się śnić ponieważ mój brat oglądał wczoraj jurajski park)... Teraz jade na rowerze (jestem z bratem) spotykam mojego sąsiada (to jeszcze dziecko) i kupuje od niego arbuzy (zamieniam się za coś i ciesze się bo ta zamiana mi się opłaciła)... Jestem na łące i widze chyba statek kosmiczny albo baze główną muzeum... Dinozaury za mną idą ale nie chcą mnie rozszarpać tylko są wdzięczne że otworzyłam muzeum... :n6 Co to mogło znaczyć?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts