diana936 Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Mam pytanie dzisiaj w nocy zarówno mojej siostrze jak i ojcu przyśniły się dziwne sny. Dodam że oni takich nie miewają. Siostrze śniło się że z ziemi wyciagano zwłoki zakonnic, jeszcze odrobinę krwawiące, tylko że one nie były w szatach zakonnych były nagie ale ona wiedziała że to zakonnice. I ona pomagałą przygotowywać jedno z łoży na których kładziono te zakonnice. Naomiast ojcu sniło się że miał twarz całą w osach, one go nie żądliły ale obsiadły całą twarz, a kiedy się odwrócił zobaczył mnie siedzącą na parapecie, a za mna ogromne gniazdo szerszeni.Obydwoje obudzili się przerażeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diana936 Posted April 28, 2008 Author Share Posted April 28, 2008 Ale ja napisałam to tak jak ona mi opowiedziała..zanaczając co wiedziała podświadomie a co widział dokładnie w tym śnie..No nic jak wróci ze szkoły spróbujemy jeszce raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts