Ivellius Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Proszę was bardzo jeżeli ktoś zna się bardzo dobrze na snach niech mój zinterpretuje... ogólnie wczoraj przyjechałem z dziewczyną do mnie do domu, śniło mi się : Przychodzę do mojego kolegi z butelką wódki a on kocha się z moją dziewczyną na podłodze, ja wypijam flache, oni w tym czasie się kochają gdyby nigdy nic się nie stało, i wychodzę od niego. Gdy się obudziłem odrazu po śnie zastanawiałem się czy to naprawdę się stało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksiezyc... Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 a nie jestes podswiadomie zazdrosny o swoja dziewczyne? tak chorobliwie zazdrosny? - ja nie interpretuje snow odrazu mowie!! jestem tylko formuowiczkiem podczytujacym sny ......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivellius Posted September 25, 2010 Author Share Posted September 25, 2010 No troche jestem, ale aż tak bardzo żeby mi się takie coś śniło, to chyba raczej nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts