Morlen Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Śniło mi się, że spałam u siebie w pokoju wraz z moją siostrą, która ukazała mi się we śnie w postaci młodej Barbary Streisand i czytała mi jakąś książkę pod tytułem Pokój Marvina ( wiem, że jest film o tym tytule, ale nigdy go nie widziałam ) i tytułowy Marvin leżał na łóżku obok całkiem nieprzytomny. Generalnie nic takiego się nie działo, ale chodziło o to, że w tej książce Marvin był nawiedzony przez jakiegoś ducha i ten duch/demon czy cokolwiek to było był u mnie w pokoju... strasznie się bałam, później wyrzucałam porcelanowe widelce z okna ( Barbara Streisand nadal czytała mi tą książkę ) po chwili moja mama ( w swojej postaci gdy miała ok. 30 lat) weszła do pokoju i powiedziała, że jak się boję to mogę przyjść spać do niej, bo jej pokój był poświęcony przez księdza. Obudziłam się po 3 i byłam nieźle wystraszona. Nie wiem czy ten sen coś znaczy, ale mnie przestraszył. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts