Jump to content

ćwiczenie - zdrowie i wygląd, opis.

Guest Rokka

Recommended Posts

Niedawno byłam w szpitalu. Leżałam na jednaj sali z kobietą. Opiszcie jej wygląd, zachowanie podczas pobytu w szpitalu oraz napiszcie na co chorowała i jak się potoczyło leczenie jej osoby.

Ćwiczenie anonimowe, gdyż nikt z was nie zna zapewne tej osoby, wiec o urażenie czy złamanie prywatności raczej trudno. Ja również nie zamierzam ujawniać jej danych osobistych.

Odpowiedź dam ww środę wieczorkiem, w zależności od ilości odpowiedzi. :)

Wygląd- X pucharów- miała włosy ciemny blond lub takie brazowe, oczy niebieskie bądź piwne.

Wiek- Głupiec- wygląda na dość młodą osobę.

Zachowanie- VII kijów, II puchary, Wisielec- była zamyślona nieco, trochę niezrozumiała, nawet dobrze ci się znią rozmawiało.

Choroba- Król Pucharów- coś związanego z płynami ustrojowymi, albo z układem rozrodczym lub wydalniczym.

Wygląd: paź mieczy:krótkie włosy, blondynka, niebieskie oczy

Zachowanie: IX pucharów:odpoczywała po zabiegu, czuła się w miarę dobrze, mogła dużo gadać ;)

Na co chorowała: V mieczy, II buław: miała wykonywaną operację, dolegliwość związana z układem mięśniowym

Jak potoczyło się jej leczenie: Słońce - pozytywnie, nie będzie miała już z tym problemu, szybko wróci do zdrowia, możliwe, że przez jakiś czas będzie konieczna rehabilitacja.

Zgodnie z obietnicą odpowiedź:

wygląd: szczupła blondynka, krótkie włosy, oczy niebieskie lub szare, nie pamiętam

zachowanie: była miła i dobrze mi się z nią rozmawiało, dużo gadała i ciągle jadła, nawet w nocy, pod koniec trochę marudziła;

na co chorowała: miała guza n nerce, prawej;

leczenie: operacja, rehabilitacja potem;

Dziewczyny jesteście świetne ;p