Guest Rokka Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Niedawno byłam w szpitalu. Leżałam na jednaj sali z kobietą. Opiszcie jej wygląd, zachowanie podczas pobytu w szpitalu oraz napiszcie na co chorowała i jak się potoczyło leczenie jej osoby. Ćwiczenie anonimowe, gdyż nikt z was nie zna zapewne tej osoby, wiec o urażenie czy złamanie prywatności raczej trudno. Ja również nie zamierzam ujawniać jej danych osobistych. Odpowiedź dam ww środę wieczorkiem, w zależności od ilości odpowiedzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akszeinga1985 Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Wygląd- X pucharów- miała włosy ciemny blond lub takie brazowe, oczy niebieskie bądź piwne. Wiek- Głupiec- wygląda na dość młodą osobę. Zachowanie- VII kijów, II puchary, Wisielec- była zamyślona nieco, trochę niezrozumiała, nawet dobrze ci się znią rozmawiało. Choroba- Król Pucharów- coś związanego z płynami ustrojowymi, albo z układem rozrodczym lub wydalniczym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Erza Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Wygląd: paź mieczy:krótkie włosy, blondynka, niebieskie oczy Zachowanie: IX pucharów:odpoczywała po zabiegu, czuła się w miarę dobrze, mogła dużo gadać Na co chorowała: V mieczy, II buław: miała wykonywaną operację, dolegliwość związana z układem mięśniowym Jak potoczyło się jej leczenie: Słońce - pozytywnie, nie będzie miała już z tym problemu, szybko wróci do zdrowia, możliwe, że przez jakiś czas będzie konieczna rehabilitacja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rokka Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Zgodnie z obietnicą odpowiedź: wygląd: szczupła blondynka, krótkie włosy, oczy niebieskie lub szare, nie pamiętam zachowanie: była miła i dobrze mi się z nią rozmawiało, dużo gadała i ciągle jadła, nawet w nocy, pod koniec trochę marudziła; na co chorowała: miała guza n nerce, prawej; leczenie: operacja, rehabilitacja potem; Dziewczyny jesteście świetne ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Erza Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 oo to tylko jedno nie trafiłam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akszeinga1985 Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Z choroba się pomyliłam, myślałam całkiem o czym innym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts