Fredka28 Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Witam! W te wakacje poznałam miłego chłopaka, utrzymujemy kontakt ze sobą poprzez internet i gadu-gadu. Bardzo miło mi się z nim rozmawia, jesteśmy dobrymi znajomymi, ale ostatnio zaczęłam mieć o nim różne sny. Są dwa które najbardziej mi w pamięci utkwiły. W jednym zaganialiśmy kury, u mojej babci, do ich zagrody bo z niej uciekły. W drugim się z nim spotkałam i u niego nocowałam, spaliśmy w jednym łóżku tylko każdy z nas leżał na samym brzegu łóżka i między nami była duża przestrzeń. Bardzo chciałabym się dowiedzieć co oznaczają te sny. Z góry dziękuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredka28 Posted September 7, 2010 Author Share Posted September 7, 2010 Nie wiem ile przeważnie czeka się na odpowiedź, ale bardzo prosiłabym aby ktoś mi pomógł zrozumieć moje sny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts