Skocz do zawartości

Hipisi

Monika317

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Spotkałam kolega w zasadzie nieznajomego nie wiem kto to była ale w snie go znałam . Zaprowadził mnie w dziwne miejsce gdzieś na powietrzu . Zobaczyłam 2 innych jego kolegów przedstawił mnie im .. Wyglądali jak typowi naćpani hipisi z dawnych lat ... Ja jak to ja mam bardzo donośny głos kazali mi sie wyciszyć i patrzeć na przyrodę otaczającą mnie ... Nagle jeden z kolegów kolegi powiedział że musi iść na autobus poszedł a my patrzeliśmy na niego jak odchodził przez ogrodzenie ... Stalismy na kamiennej płycie bo dalej była woda , patrząc w wode zauważyłam krokodyla , zaczęłam krzyczeć i wymachiwac rękami jeden z hipisów mnie uciszył i mówił spokojnie nie rób gwałtownych ruchów ... Staliśmy tak przez chwile gdy nagle krokodyl zaczął wychodzić i mówie do tego hipisa patrz teraz tez mam sie nie ruszać, a on do mnie nie teraz masz spierdalać !! Zaczęłam uciekać a krokodyl mnie gonił , i ciągle pojawiały sie na drodze nowe przeszkody w postaci zwierząt takich jak . żółwie i małe krokodyle ... i sen sie zakończył...

Napisano

hej wg mnie to mała nieufność względem jakiegoś Twojego "kolegi" w sprawach typowo damsko-męskich...

Napisano

Hipisi to chyba najbardziej znana subkultura - niestety ma obecnie niewielu przedstawicieli. A szkoda. Obecnie nowi się, że "dzieci kwiaty, krokodyl by sugerował nie ufność do nie których osób przyjaciół lub znajomych wyczuwasz nieszczerość.