monika76 Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 nie potrafię dobrze zinterpretować mojego dzisiejszego snu,otóż śniło mi się że z komś rozmawiałam siedząc(żadne konkretne miejsce) i patrzyłam na swoją prawą stopę (spód dokładnie) najpierw zobaczyłam coś jakby rankę po wbitym szkle bez krwi a potem nagle zaczęła się z tego robić wielka rana a dosłownie dziura tak że widać było kości, nie było ani kropli krwi.Pamiętam tylko że powiedziałam przerażona do tej osoby że noga mi gnije i trzeba będzie amputować.... trochę mnie zmartwił ten sen obawiam się że nie oznacza nić dobrego a w chwili obecnej mam trochę planów,proszę o fachową pomoc bo mi jakoś niezdarnie wychodzi interpretacja tego snu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Witam! Ja bym ten sen odczytał tak: jakaś utrata pozycji podczas negocjacji lub rozmowy wynikająca z tego że sama nie jesteś pewna swoich poglądów czy racji ( prawa stopoa wskazywałaby raczej na negocjacje coś co wiąże się z pozycją może w pracy). Najważniejsze jest to że to ty odkrywasz tą ranę co może świadczyć, że twój rozmówca nie zorjentuje sie o twoim niedopatrzeniu jak mu o tym nie wspomnisz bo gdy wspomnisz rozsypiesz się psychicznie i spanikujesz (rana się powiększa). Reasumując jezeli czeka cie ważna rozmowa to postawa twoja powinna być twarda i niezłomna jak skała a jedyną "niedoskonałością" na jaką możesz sobie pozwolić to "źle dobrany kolor bielizny" nie pasujący do twojej torebki.( taki mały słowny żarcik) Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monika76 Posted September 10, 2010 Author Share Posted September 10, 2010 Hmmm....czeka mnie właśnie rozmowa w sprawie pracy,potraktuję to jako mobilizację by pokazać że to ja jestem najlepszą kandydatką na to miejse Dzięki i pozdrawiam cieplutko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts