tomaal Napisano 4 Kwietnia 2006 Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam, snilo mi sie wzoraj, ze ide przez las, las byl zielony, bylo ladnie i jasno, nagle zobaczylem cos w trawie, okazal to sie pieknie zdobiony miecz, co sie okazalo cala okolica byla nimi pokryta, byly to roznorakie pieknie zdobione klejnotami, miecze o roznych ksztaltach i wielkosciach, ale 1 dziwna srpawa to, ze miecze byly powbijane w ziemie ostrzami, ktore to ostzra cudnie sie mienily na rozowo-pomaranczowo-srebrno, wygladaly niesamowicie, wiec pierwsza mysl - zebrac wszystko i sprzedac Jednak jak zaczalem je zbierac skads dowiedzialem sie ze sa one przeklete !!! [skad?? nie wiem!] utwierdzilem sie w tym, gdy w pewnym momecnie, stojac w tym lesie, trzymajac wieksza ilosc mieczy w rekach, poczulem ogarniajaca ciemosc i takie dziwne uczucie w srodku jakby wszystko mnie z kazdej strony naciskalo[trudno to opisac] czy wszystko mialoby sie zapasc i ledwo slyszalny glos czy krzyk [moze przesadzam ale wydawalo mi sie ze cos takiego slysze], ale zaraz to minelo, wiec pomyslalem... cos w tej klatwie musi byc... najwyzej nie zachowam zadnego miecza dla siebie i trzymalem sie starego planu... Nastepnie znajdowalem sie w jakims pomieszczeniu, podobnym do mojego pokoju w akademku polki w pokoju byly wypchane tymi czaderskimi mieczmi, w pewnym momencie pokoj sie sciemnil na ciemy pomaranczowy kolor i ... w pokoju pojawil sie wielki spasiony wlochaty potwor/demon, [tu pamietam ze dominujacymi uczuciami byly zaskoczenie i zdziwnie niz strach [ktory oczywiscie tez odczuwalem], probowalem jakos go odgonic, nie pamietam tu doklanie co robilem ale po jakims czasie udalo sie i potwor/demon zniknal... gdy to nastapilo zaczalem zasanawiac sie jak najszybciej pozbyc sie tych mieczy... niedlugo to trwalo bo zaraz nawiedzila mnie 2 zjawa, ta z kolei wygladala jak ??? ... zjawa... unosila sie w powietrzu, widzialme jej blyszczace oczy w skryciu kaptura, caly plaszcz czy narycie bylo rozwiewane jakby przez wiatr, i miala jasno granatowy kolor[tu tak samo zdziwnienie dominowalo ponad strach] tu sie obudzilem... nigdy nie mialem podobnego snu... moze ktos sprobuje cos z tego wyczytac... [ Dodano: 2006-04-05, 03:38 ] jakies pomysly??
Rita Napisano 7 Kwietnia 2006 Napisano 7 Kwietnia 2006 Zdziwisz się, ale dla mnie ten sen ma podtekst erotyczny - zwłaszcza te miecze. Nie zawsze byłeś w porzadku wobec kobiet, potrafiłeś traktować je przedmiotowo. Nie chcę za bardzo "wychodzić przed szereg" z interpretacją, jeżeli np. widzę nieprawidłowy kierunek. Jeżeli masz ochotę, abym tłumaczyła dalej, skomentuj ten "wstęp". Pozdrawiam.
tomaal Napisano 9 Kwietnia 2006 Autor Napisano 9 Kwietnia 2006 haha niespodziewalem sie tego ale porsze bardzo o dalsze tlumacznie naprawde jestem niesamowicie ciekawy co z niego wyczytasz pozdrawiam
Rita Napisano 11 Kwietnia 2006 Napisano 11 Kwietnia 2006 haha niespodziewalem sie tego ale porsze bardzo o dalsze tlumacznie naprawde jestem niesamowicie ciekawy co z niego wyczytasz - to nie jest komentarz, o jaki mi chodziło. Napisz, czy zgadzasz się z moim tokiem myślenia, tzn. czy coś w tym jest. Pozdrawiam.
marco333 Napisano 23 Sierpnia 2006 Napisano 23 Sierpnia 2006 raz mi sie sniło że poszedłem z jakąś dziewczyna do wielkiej świątyni w której był zły mag który chciał zawładnąc światem,ta dziewczyna próbowała go pokonac ale widziałem że sama nieda sobie rady więc jej pomogłem ,co dziwne wszyscy mieliśmy magiczne moce i razem udało nam sie go pokonac wrzucając go w jakąs czarną dziurę, pochwili nad ołtarzem przedemną pojawiły się dwa lewitujące miecze jeden był czarny drugi czerwony ,gdy je złapałem to pojawiła się mała armie arabów z zaswiatów było ich ok.24. uklęneli przdemną gdy do nich podszedłem to przeniosłem się gdzieś na pustynię blisko oazy ,dostałem odnich konia i pojechałem nanim do wody w tej oazie ,zanurkowałem razem znim a potem wyszedłem. prosze interpretację wydaje mi sie że to ważny sen
Rita Napisano 24 Sierpnia 2006 Napisano 24 Sierpnia 2006 prosze interpretację wydaje mi sie że to ważny sen - owszem... i wg mnie jest powiązany z życiem uczuciowym. I teraz tak:1) Napisz, jak wygląda wspomniana dziedzina u Ciebie; 2) Opisz więcej własnych odczuć podczas tego snu, np. bałem się... albo - to mi się podobało, itd. Pozdrawiam.
marco333 Napisano 24 Sierpnia 2006 Napisano 24 Sierpnia 2006 czułem satysfakcję i zadowolenie [ Dodano: 2006-08-24, 20:33 ] jak wygląda umnie dziedzina życie uczuciowe? no więc narazie wogle jej jeśli można tak powiedziec niemam
Rekomendowane odpowiedzi