Vanth Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Witam Tym razem przychdze ze snem który męczył kilka osób(paktycznie nie powiązanych ze sobą) i dotyczył tego samego :shock: Najpier zarys sytuacji.Moja siostra w sierpniu wychodzi za mąż,sen śnił sie pewnej kobiecie która zna moją siostre,jednak nie ma wiekszych z nią powiązań,drugą osobą której śnił sie ten sen jest świadek mojej siostry,trzecią osobą była moja siostra. Obu panią śniło sie że moja siostra ubrana była w czarną suknie ślubną. Natomiast mojej siostrze że ubrana była kolejno(od spodu):fioletową ,czarną,złotą i czerwoną suknie slubną. Chciałam tu dodać że nie brałabym tego snu czysto psycholgicznie(kaffko )zastanawiajacy jest fakt że śnilo sie to dwóm kobietą,nie miały szans sobie to opowiedzieć.Sen mojej siostry był ostatni. A teraz troszke mojej twórczości: *Dziś śnilo mi sie że jestem w stajni,było ciemno i latały muchy,przez deski troszke pześwitywało słońce,byłam z kimś tam ale nie widziałam tej osoby.W jednej z zagród było coś pod szaro/czarno płachtą,ruszało sie.Zdziwiłąm sie bo wiedziałam ze nie mamy żadnych zwierząt. ten ktoś powiedział mi ze to jest świnia i żebym uważała,potem pokazał mi 3 prosięta leżące na słomie, nagle wybiegla za mną ta świnia i ugryzła mnie w noge.Aha,były tam jeszcze młode koty,stojąc w przedsioku wołałam je ale one były tylko lekko zaciekawione i nie miały chyba chęci iść za mną.To jest koniec pierwszego snu. *Kolejny sen:Spotkanie,księdza,mojej siostry i jej przyszłego męża. Duża przestrzeanna sala z ogromnymi oknami,przez które widać ogród,soczysta zieleń...jest jasno.O czymś mówią,śmieja sie,taka miła i lekka atmosfera. *Trzeci sen:jestem w jakiejś sali,na wysokości 1m zawieszone są drabiny(poziomo) połączone razem tworzą kwadrat,siedzą na nich ludzie,ogólnie młodzież. Ide na czworakach po nich razem z moja kolezanką w pewnym momęcie jedna z drabinek odrywa sie od drugiej i drabina powoli zmierza do drugiej by sie zderzyć,dalsza część snu to takie przeskakiwanie pomiędzy nimi. *Czwarty sen dotyczy mojego LO.Jest lekcja z moim wychowawcą,mówi nam że jest mało dzieci,daje nam do zrozumienia że mamy coś z tym zrobić. 4 chłopców wychodzi na drabiny zawieszono pionowo i oddają nasienie :neutral: :?: nie da sie tego opisać,bynajmniej ja to tak odebrałam. Potem takie przeniesienie w czasie(o tydzień) robimy jakies obliczenia i sprawdzamy czy zaszłyśmy w ciąże,dwie dziewczyny mają bardzo duże brzuchy(nadnaturalnie,jak w 9ms ciąży) reszta dosłownie błaga,ma nadzieje ze nie powiodło sie i ze nie zaszły w ciąże. No to chyba już czas zakończyć słowotok . Bardzo zależy mi na przetłumaczeniu snu z suknią slubną,oraz tego ze świnią. Może zabrzmi to głupio,może ktos sobie pomyśli że coś nie tak ze mną, ale moim zdaniem to ma kluczową role w wypadku moich snów(nie dotyczy snu mojej siostry) nocą w myślach poprosiłam moją zmarłą babcie aby pomogła mi przez sen wyjaśnić sprawe ze ślubem,czy naprawde bedzie tak źle jak podaje sie w przeciętnym tłumaczeniu snu o czarnej sukni ślubnej.Zawsze miałam dobry kontakt z babcią i czuje że osoba która była ze mną w stajni była własnie ona. pozdrawiam i bardzo prosze o interpretacje Vanth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanth Posted April 29, 2008 Author Share Posted April 29, 2008 Oj no cuż ja poradzić moge,mam duuuużo snów za jednym razem i zawszem ciekawa co to też w mej głowie siedzi. :mrgreen: A że zmotywowałam sie o napisaniu przypadku mej drogiej siostrzyczki,no i czas jak dla mnie nie pewny..maj w końcu sie zbliża wszyscy wiemy co to znaczy :twisted: więc zawsze to i lepiej w snach doszukiwać sie wsparcia i dobrej wróżby-taka to już natura człoweka :smile: A więc... Czarna suknia ślubna:no toć to już sam zwiastun żałoby....tak tak w zwyczaju mam jednak patrzeć wcześniej zanim coś tu napisze. Wszystko ladnie i świetnie,ale co myślisz o fakcie nakladaniu sie kolorów kolejno i znaczeniowo:powściągliwość,żałoba,czcza obietnica,próba. Czy to ma jakiś sens,czy to ma jakiś związek :neutral: przypadkowość kolorów,czy jednak wieżyć w realizm i w pewnym sensie przepowiednie....? No i jeszcze 3 osoby snią o tym samym.Sen siostry raczej był afektem,ale te dwie kobiety,śnią w podobnym czasie o tym samym,jedna drugiej nie jest w stanie opowiedzieć o śnie. Teoretycznie:obie wiedza o ślubie,moglo im to gdzieś utkwić w pamięci i nagle na płaszczyźnie snu wielkie HALO śni mi sie jej ślub!....tyle ze teraz pytanie, dlaczego sen o tym samym,dlaczego jest zachowana bardzo znaczaca w tym wypadku kolorystyka. Jeszcze brakuje mi tu nastrojowej muzyczki...a pochwili wybiegnie King pisząc na podstawie tego horror Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanth Posted April 30, 2008 Author Share Posted April 30, 2008 No dobra,a więc dzisiaj wieczorkiem z mojego konta przemówi głos owej siostry. Może jednak coś więcej ci powie. A co powiesz na temat moich snów,tutaj już ci podałam dosłownie wszystkie szczegóły jakie pamiętałam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts