Nika2468 Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Witam wszystkich :n2 Tej nocy przyśnił mi się dziwny sen i chciałabym się dowiedzieć co on oznacza. Prosze o pomoc :smile: Oto sen: Jestem na jakiś zawodach (wszyscy ja też to wilki lub psy). Biegnę w jakimś biegu z przeszkodami i w pewnym momencie zauważam przed sobą małe ogniki które układają się w powietrzu w głowe wilka wpatrzoną we mnie :evil: z oczami płonącymi :shock: gdy to zauważam to mdleje :n7 ... Potem jestem z bratem (już jestem człowiekiem) i idziemy z miejsca wcześniejszego zdarzenia, (chyba jeszcze raz widze ten łeb wilka na łące) patrze do jakiejś furgonetki i spotykam indianina który częstuje nas czymś do picia chyba lemoniadą (miało kolor pomarańczowy albo żółty) ten indianin miał czarne włosy spięte z tyłu i był dorosły a nawet troche stary ale wydawał się sympatyczny... Co to może znaczyć?? :?: :?: aha i jeszcze mi się wydaje że taki sam sen miałam kiedyś bardzo dawno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nika2468 Posted April 30, 2008 Author Share Posted April 30, 2008 To co powinnam zrobić?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nika2468 Posted April 30, 2008 Author Share Posted April 30, 2008 Dziękuje :n2 postaram się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts