niiusiia Napisano 14 Września 2010 Napisano 14 Września 2010 prosze jesli ktos moze wyjasnic mi moj sen .. snilo mi sie ze mam chorobe weneryczna i nosilam ja przez kilka lat a teraz sei dowiedzialam o niej i zaczynam sie leczyc ...( pierwszy raz taki sen milalam i normalnie jestem w szoku ( prosze o pomoc w wyjasnieniu tego szalonego snu ????? dz... pozdrawiam Ania Cytuj
Slawomir Napisano 14 Września 2010 Napisano 14 Września 2010 Witam! Moim zdaniem to takie ostrzeżenie że cos z twoim życiem intymnym jest nie tak (tu ważne aby przypomnieć sobie od ilu lat miałaś chorobę w tym śnie bo prawdopodobnie to jest czas od którego coś się popsuło). Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
niiusiia Napisano 15 Września 2010 Autor Napisano 15 Września 2010 Witaj a zarazem dziekuje Ci bardzo za skomentowanie mojego snu ) powiem tak juz od dluzszego nie mam kontaktu intymnego gdyz non stop jestem w pracy ... ktora nie pozwla na tego sprawy ...)a w zyciu mi sie nie uklada od dluzszego czasu ) pozdrawiam i zycze milego dnia ) niiusiia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi