Skocz do zawartości

Proszę o interpretację bardzo dziwny sen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

A więc tak sen przedstawia się tak ze jestem z tego co pamiętam w Warszawie ( nie mieszkam tam).

Jestem z koleżanką o którą się staram od dawna. Siedzimy na ławce wokół chodzą moi znajomi ( tak jakby szkolna wycieczka)

Ławka stoi na krańcu jakiegoś ogromnego dołu. Co ciekawe dokładnie zapamiętałem jego wymiary które wszystkim podałem (65m x 32m) i powiedziałem ze to jakaś budowa. Dół był bardzo głęboki (65m) w Pewnym momencie objąłem koleżankę tak ze moja twarz spoglądała na ten dół. Pamiętam że w tym uscisku trwalismy bardzo długo bo aż do momentu w którym się obudziłem.

Bardzo zależy mi na interpretacji

Pozdrawiam

Napisano

Zygzag twój sen przewaraca się po forum już jakiś czas więc powinienieś dostac jakąs odpowiedź.

Ja jego znaczenie widze w ten sposób:

Sidzicie na ławce czyli wasze relacje stoją w miejscu i sa na stopie koleżeńsko przyjacielskiej. Ten dół przed wami to wasza przyszłość poprostu nieznana ale czy mroczna? A tak jabys się "rzucił w dół" z desperacją okazałoby się że wyrosną ci skrzydła - bo miłość uskrzydla? Przemyśl sobie czy lepiej siedzieć na ławce czy podjąć wyzwanie.

Pozdrawiam:

Sławomir

Napisano

Dzieki :)

Jeśli chodzi o dziure do nie była mroczna widziałem jej dno i miałem wielką ochotę skoczyć razem z dziweczyną trzymając ja własnie tak ciągle w uścisku

Napisano

Siedzenie na ławce symbolizuje wyczekiwanie na jakąś przygodę lub na człowieka, który Cię zrozumie. To, że siedziałeś z tą koleżanką znaczy, że pragniesz właśnie tego byście się "dogadali" w sprawach sercowych ;)

Patrzenie w przepaść zaś świadczy o Twojej odwadze i tym, że nie boisz się patrzeć trzeźwymi oczami na to jak się sprawy mają w rzeczywistości.

Symbolizuje to jednoznacznie na Twoje bojowe nastawienie i to, że dzielnie stawiasz czoła przeciwnościom losu, w porę je zauważysz i w porę sobie z nimi poradzisz ;)

Podejrzewam, że najbardziej Cię interesuje odpowiedź, której jednoznacznie nie postawiłeś, a mianowicie czy ze snu wynika, że będziecie razem czy nie. Tego nie przewidzisz w snach, no chyba że z "sennika babuni" czy czegoś w tym durnowatym stylu... Sny raczej nie przepowiadają przyszłości, bardziej ukazują aktualny obraz Twojego wnętrza.

I raczej nie skacz w nią w przepaść, bo to oznacza kłopoty i rozterki sercowe ;)

Powodzenia!!!

Napisano

Wielkie dzieki :)

Mam nadzieje że się wszystko dobrze ułoży i sie mi uda :)

Jeszcze raz dzieki Wam :)