Skocz do zawartości

czy już się nie narodzę?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Słyszałam z pewnego źródła, że jeśli zgadzają się u mnie rzeczy typu: numerologia, znak zodiaku i inne, to ta DUSZA (moja) kończy już wędrówkę i nie pojawi się już jej następne wcielenie :_mysli:

Słyszeliście coś o tym? Bo tą wiadomość podała mi osoba nie zajmująca się na co dzień ezoteryką czy rzeczami "wyższymi".

Dla wyjeśnienia, chodzi mi o OPISY w numerologi, znakach zodiaku, imion czy KIN'u urodzenia i że te opisy zgadzają się z moim charakterem.

Z góry dziękuję :)

Edytowane przez KataMusica
Napisano

Właśnie u mnie też się wszystko zgadza, nawet nick : O . Ale powinniśmy żyć dalej - nic w przyrodzie nie ginie :)

Napisano

Według Mnie przejdziesz do 4 gęstości gdzie dalej będziesz kontynuować swój byt jako istota negatywnej bądź pozytywnej polaryzacji zależnie od wyboru drogi ciemności czy światła. Zabawa na tej planecie się nie kończy :)

Napisano

Ale pytanie zadałaś - a któż to może wiedzieć? To tak jakbym ja zapytał, kiedy umrę. Wszystko zależy od tego, w co wierzysz...

Napisano

Nie zadałam pytania o to "czy już się nie narodzę?" (temat musiałam jakiś dać) tylko czy słyszeliście coś o tym, o co pytałam.

Napisano

Na dobrą sprawę większość opisów można przypasować do siebie, ja pasuję tak samo do charakterystyki Barana, Ryb czy czego tam jeszcze... Traktowałabym to z przymróżeniem oka.

Napisano (edytowane)

A ja dam ci odpowiedź że na 100% sie już nie narodzisz na pewno nie z ta świadomością i nie z tym ciałem.

Edytowane przez Slawomir
Napisano
Na dobrą sprawę większość opisów można przypasować do siebie, ja pasuję tak samo do charakterystyki Barana, Ryb czy czego tam jeszcze... Traktowałabym to z przymróżeniem oka.

To zależy od tego, kto te opisy robi...

Napisano

Ale właśnie chodzi o to, że np. dosłownie jedna cecha nie pasuje. Np. u mnie pasuje doskonale piątka numerologiczna. Po prostu nie określiłabym się lepiej.

• 9 miesięcy temu...
Napisano (edytowane)
Słyszałam z pewnego źródła, że jeśli zgadzają się u mnie rzeczy typu: numerologia, znak zodiaku i inne, to ta DUSZA (moja) kończy już wędrówkę i nie pojawi się już jej następne wcielenie :_mysli:

Słyszeliście coś o tym? Bo tą wiadomość podała mi osoba nie zajmująca się na co dzień ezoteryką czy rzeczami "wyższymi".

Dla wyjeśnienia, chodzi mi o OPISY w numerologi, znakach zodiaku, imion czy KIN'u urodzenia i że te opisy zgadzają się z moim charakterem.

Z góry dziękuję :)

Twoje odczucia sa jak najbardziej trafne, tyle ze nie o przestanie wcielania sie tu chodzi, tylko o to, ze np. mogl Ci sie skonczyc jakis cykl numerologiczny lub ,,przerobilas" cos (karme np.) i czujesz, ze cos odeszlo, uwolnilas sie od czegos. A wrazenie, ze sie nie narodzisz to taki jakby uboczny efekt mozna powiedziec. Narodzisz sie, z dodatkowym bagazem doswiadczen :)

Edytowane przez pkrl1979
Napisano

nie wiem ale moim zdaniem narodzisz sie. Przeciesz gdybysmy mieli konczyc procesy karnacji bylibysmy na tyle duszami doskonalymi ze wiedzielibysmy wszystko o tym swiecie i o tamtym wiedzielibysmy tez czy mozemy juz poprzestac i zakonczyc ponowne narodziny...

Narazie jestesmy na poczatku swojej drogi.

• 2 lata później...
Napisano
Twoje odczucia sa jak najbardziej trafne, tyle ze nie o przestanie wcielania sie tu chodzi, tylko o to, ze np. mogl Ci sie skonczyc jakis cykl numerologiczny lub ,,przerobilas" cos (karme np.) i czujesz, ze cos odeszlo, uwolnilas sie od czegos. A wrazenie, ze sie nie narodzisz to taki jakby uboczny efekt mozna powiedziec. Narodzisz sie, z dodatkowym bagazem doswiadczen :)

Zgodzę się z przedmówczynią. Jeżeli już miałabyś się nie narodzić, to poszła byś dalej, na inne planety, miejsca, gdzie są istoty o wyższej świadomości, inteligencji. uważam, że jak ktoś już odchodzi z Ziemi to ma poczucie, że musi tu wykonać pewne rzeczy, dopiąć,zamknąć i odejść, i że czuje, że tu po prostu nie pasuje, że dla niego ludzie są jacyś inni, że ich ani oni jego nie rozumieją ;)

• 4 tygodnie później...
Napisano

Moim zdaniem niestety stuprocentowa odpowiedź na pytanie autorki chyba nigdy się nie pojawi. Bo jak ją zweryfikować? ;)