Lester Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Ostatniej nocy miałem dziwny sen który mnie zaniepokoił. Śniło mi się iż jestem z myśliwymi w górach w jakiejś górskiej wiosce. Pojechaliśmy do lasu polować na niedźwiedzie, które często grasowały w tej wiosce. Z tego co pamiętam była zima, a niedźwiedzie miały jaskinię przykrytą ziemią i śniegiem. Gdy ją odkopaliśmy jeden z myśliwych wszedł do niej a po chwili wybiegł a za nim Biały niedźwiedź, który skierował się w moją stronę. Skryłem się pod samochodem, którym przyjechaliśmy, a jeden z myśliwych chcąc zabić niedźwiedzia zabił jednego z myśliwych. Następnie część myśliwych wskoczyła do jeeepa i uciekaliśmy przed stadem niedźwiedzi a ja zbudziłem się zlany potem. Prosiłbym o interpretację tego snu gdyż nieco mnie on niepokoi bo o białych zwierzętach chodzą dziwne mity. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Nie ma powodu do niepokoju. Jestes w wieku, w ktorym wkraczasz w męski swiat i o tym mowi Twoj sen. Dawniej mlody mezczyzna musial , aby byc zaliczony do grona mezczyzn wlasno recznie upolowac jakies zwierze. Wierzono, ze moc zabitego zwierzecia przechodzi na mysliwego. Niedzwiedz to potezna moc, ale poki co ta moc - ktora jest w Tobie- budzi w Tobie lek i dlatego uciekasz przed niedzwiedziem. Jestem pewna, ze jeszcze nie raz bedziesz mial mozliwosc we snie ujarzmic to zwierze. A gdy sie to stanie zauwazysz, ze i na jawie stajesz sie bardziej pewny siebie, odwazny,energiczny i zdolny do dzialania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lester Posted May 3, 2008 Author Share Posted May 3, 2008 Wielkie dzięki Teraz już rozumiem ten sen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts