naomix Napisano 20 Września 2010 Napisano 20 Września 2010 Jestem tu nowa i od niedawna uczę się stawiac karty. Jeżeli ktoś może to proszę o interpreację. Nie postawiłam konkretnego pytania to rozkład ogólny. Z góry dziękuję :mruga_na: przeszłość: As karo, 10 kier, K trefl, K karo, As trefl, W kier, K pik, W trefl teraźniejszość: W pik, D trefl, 9 trefl odwrócona, 10 trefl, D kier (JA), 9 pik odwrócona, 9 karo, K kier (ON) przyszłość: D karo, As kier odwrócony, 10 karo, As pik, W karo, 9 kier, 10 pik, D pik. Pozdrawiam wszystkich Cytuj
werona Napisano 20 Września 2010 Napisano 20 Września 2010 Jestem tu nowa i od niedawna uczę się stawiac karty. Jeżeli ktoś może to proszę o interpreację. Nie postawiłam konkretnego pytania to rozkład ogólny. Z góry dziękuję :mruga_na:przeszłość: As karo, 10 kier, K trefl, K karo, As trefl, W kier, K pik, W trefl teraźniejszość: W pik, D trefl, 9 trefl odwrócona, 10 trefl, D kier (JA), 9 pik odwrócona, 9 karo, K kier (ON) przyszłość: D karo, As kier odwrócony, 10 karo, As pik, W karo, 9 kier, 10 pik, D pik. Pozdrawiam wszystkich Naomix, nie powielaj postów. Jedna prośba o pomoc w interpretacji tego samego rozkładu wystarczy. Cytuj
naomix Napisano 20 Września 2010 Autor Napisano 20 Września 2010 złośliwość żeczy martwych, komputer mi się zawiesił i nie zauważyłam, że dodał ten temat :mruga_na: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi