Skocz do zawartości

odwiedziny

stay_in_light

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ostatnio coraz częściej czuję i widzę obecność istot z 4 wymiaru. zazwyczaj przychodzą pogadać, ale jeden ostatnio interweniował w ciało, albo strukturę psychiki. w każdym razie przychodzą coraz częściej. macie podobne doświadczenia?

Napisano

Ja z bytami rozmawiałem tylko poza ciałem, podczas OOBE. Tak to mnie nikt nie odwiedza z innego wymiaru :(

Napisano

Nie wiem...kilka razy w życiu miałam uczucie, że ktoś kładzie mi rękę na ramieniu, albo kiedy się kładę czuję, jakby coś/ktoś małe przespacerowało się po mojej kołdrze. Ale raczej nie o tym mówisz na pewno.

Napisano

Ja też miałem spotkanie z "czymś" podobnym jak KataMusica ale to raczej było niezbyt miłe dla mnie a innych raczej nie miewałem

• 2 tygodnie później...
Napisano

a skąd wiesz ze 4 wymiaru? :P moze to inteligencja wyzszego poziomu z Toba sie komunikuje :) tez tak moze byc istoty z innej planety, które posiadaja niewyobrażalną technologie i inteligencję przewyższającą naszą.. poprzez swoja technologie potrafia sie z nami komunikowac a my jestesmy jakby ich hmmm cennym gatunkiem ewolucji, ktory obserwuja caly czas tak jak my obserwujemy np. rybki w akwarium albo inne zwierzeta :)

Napisano

w takim razie mogą to być też "istoty" takie jak my lecz w wyższym stanie świadomości, na wyższym levelu =D jest taka teoria, że nasz świat jest ostatnim, gdzie występuje ciało.

A ja też często czuję ( w sumie to czułam kiedyś najczęściej teraz to rzadko) czyjąś obecność też nie raz czułam jakby ktoś mi kładł rękę na ramieniu