caza7777 Napisano 3 Maja 2008 Napisano 3 Maja 2008 śniło mi się że na twarzy mojego dziecka (córki) siedziały muchy białe, może to były ćmy albo robaki ze skrzyd łami kiedy próbowałam je zrzucić z buzi dziecka zaczę.ły wchodzić doust dziecka obok stał moj ojcie który płakał. proszę o interpretację snu
Astra Napisano 3 Maja 2008 Napisano 3 Maja 2008 Biale owady moga wiazac sie z jakas infekcja , ktora byc moze rozwija sie sie w organizmie dziecka i sen Cie o tym powiadamia. Czy wiesz, dlaczego plakal Twoj ojciec? Czy mialo to zwiazek z dzieckiem?
caza7777 Napisano 4 Maja 2008 Autor Napisano 4 Maja 2008 płakał dlatego że dziecko miało owdy na twarzy i ze wchodizły mu do buzi, ogólnietak jakby czuł się ze nie uchronił dziecka
Astra Napisano 4 Maja 2008 Napisano 4 Maja 2008 Poniewaz tematem Twoich ostatnich snow sa problemy z dzieckiem, uznalam, ze nalezy je interpretowac lacznie- dlatego prosze przeczytaj interpretacje pod "cmentarz,groby..."
caza7777 Napisano 6 Maja 2008 Autor Napisano 6 Maja 2008 jest w mojej rodzinie konflikt,który nie jest łatwy do załagodzenia, dotyczy on mojego męża, w zasadzie mimo jego checi kontakty jego z rodzicami nie układaja sienajlepiej. pozdrawiam i naprawde szanuje czas poswiecony na odpowiedzi :smile: [ Dodano: 2008-05-07, 17:47 ] witam, Astra Twoja interpretacja potwierdyia sie. Moje dyiecko zachorowalo, to tryzdniwka ale yawsye infekcja... na sycyescie jest coray lepiej pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi