Nika2468 Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Witam dzisiaj miałam sen i prosze by ktoś pomógł mi go zrozumieć: Jestem w sklepie i spotykam tam jakiegoś chłopaka (nie wiem kto to) który ze mną rozmawia i jest bardzo miły :grin: , przed sklepem widze że ktoś przyniósł jakąś rzecz z ogrodu mojej koleżanki... Jestem u siebie na podwórku i rozmawiam z koleżanką (niedawno się z nią pokłuciłam i próbuje to odkręcić ale mi się nie udaje) zachowuje się normalnie, mówie jej o tym chłopaku którego spotkałam i ona nagle jakby sobie przypomniała że jest obrażona i przestała ze mną gadać... Jestem w szkole, siedze w ławce a obok ta koleżanka (dalej obrażona) odwracam się na chwile patrze spowrotem a ona się przesiadła by być dalej odemnie :sad: inne koleżanki pytają co się stało a ja im nie odpowiadam... Teraz jest WF i pani nam przynośi worek w którym są różnego koloru i wyglądu tenisówki i każe nam sobie po jednej parze wybrać ale mówi że nie będziemy w nich ćwiczyć... Co to może znaczyć?? Pomocy... właśnie pokłuciłam sie z najlepszą koleżanką a ona nie daje się przeprosić i nie wiem co robić... bo ten sen chyba to odzwierciedla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nika2468 Posted May 5, 2008 Author Share Posted May 5, 2008 chłopak miał czarne włosy, chudy troche wyższy. był bardzo miły i nawet sobie żartowaliśmy i się śmialiśmy... :n2 nie chłopak miał z ogrodu mojej koleżanki to tam już leżało i nie wiem kto przyniósł to był kosz na śmieci (tylko że był sklepowy)i chyba jakaś ławeczka ale raczej kojażyć to mi się kojaży z miastem (miłym wyjazdem na którym zostałam mile zaskoczona przez obcego chłopaka który zaczął się do mnie uśmiechać) Z koleżanką gadałam o tym chłopaku ze sklepu [ Dodano: 2008-05-05, 14:30 ] ale we śnie takto ławka kojaży mi się z miejscem w którym mieszka chłopak któremu sie podobam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nika2468 Posted May 5, 2008 Author Share Posted May 5, 2008 tak właśnie myślałam ale na szczęście udało mi się z nią pogodzić :mrgreen: a ten chłopak co oznacza???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nika2468 Posted May 5, 2008 Author Share Posted May 5, 2008 Sprawdza się :mrgreen: Faktycznie widze własnie pierwsze efekty swojego działania :mrgreen: dziękuje bardzo za interpretacje i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts