Skocz do zawartości

Była narzeczona mojego chłopaka- prośba o interpretację

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Już któryś raz z kolei w przeciągu kilku miesięcy śni mi się była narzeczona (niedoszła żona) mojego chłopaka. Dzisiejszy sen miał miejsce w jakimś lokalu, pub czy coś w tym stylu ale nie było żadnych ludzi wokoło, prócz mnie mojego chłopaka jego byłej narzeczonej(Agi) i kolegi mojego chłopaka. Mój chłopak zachowywał się dziwnie, nie zwracał na mnie uwagi a poświęcał ją w całości Agnieszce. Ona sprawiała wrażenie osoby bardzo pewnej siebie, wręcz manipulowała nim. Na mnie nawet nie patrzył. Czułam się bezradna, nie mogłam nic zrobić i bardzo bałam się o mojego lubego. Denerwowałam się i krążyłam w miejscu przypatrując się ich zachowaniu wraz z kolegą. Aga śmiała się i była cyniczna, spoglądała w moją stronę z uśmiechem na twarzy. Mój chłopak spełniał wszystkie jej życzenia, był miły i zabawny. Zachowywał się jakby był oczarowany jej osobą. Przypominam, że to już któryś raz z kolei śni mi się sytuacja, w której była narzeczona odbiera mi mojego chłopaka. Zawsze sens snów jest ten sam. Mam 19 lat. Aneta

Napisano

Witam!

To jest projekcja twoich wewnętrznych obaw. Moim zdaniem jej zachowanie świadczy o tym że ty taka nie jesteś a czasem chciałbyś. Co do zachowania twojego chłopaka myślę że w życiu ma skrajnie różną postawę od tej w śnie powiedziłbym że wręcz jest "oschły" w stosunku do ciebie a tobie czasem brakuje takiej typowej adoracji jak tej ze snu w stosunki do jego byłej.

Pozdrawiam:

Sławomir