Guest Róża Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Witam. Mam duża porśbe, chciałabym zeby ktos mi wytłumaczyl moj przedziwny sen , ktory nawet powtarza mi sie od dziecka az do teraz ( mam 20-pare lat), co jakis czas wraca do mnie ten sam sen i wydaje mi sie mocno , ze cos musi oznaczać skoro mi sie powtarza. Nie wiem , gdzie bym mogła uzyskac fachową odpowiedz w internecie od osoby, ktora sie zajmuje znaczeniem snów, i sprobowalam tutaj opisac, moze ktos mi pomoze. A mianowicie moj powtarzający sie sen wyglada nastepujaco i w zwykłym senniku moim domowym nic na ten temat nie znalazlam, dlatego szukam innych sposobów. Śni mi sie....że znajduje sie w jakims miejscu, cos robie, albo rozmawiam z ludzmi (tak ostatnio mi sie snilo) i nagle czuje ze zbiera mi sie w buzi jakas substancja biała, cała moja buzia jest nią zapchana, strasznie nieprzyjemne uczucie , dławie sie nią troche, mam ja wszedzie na jezyku na zebach, wypełnione policzki i szukam miejsca ustonnego , i probuje wyciągac sobie to cos, i ciagne (tak jak guma) , wyciagam palcami, i nie czuje ze tego jest mniej tylko czasem wiecej, tak ze przeraza mnie to i budze sie , albo czasem uda mi sie pozbyc tej substancij(nie wiem jak to okreslic ta substancje,dosyc twarda , zapychajaca buzie gardlo ). Samej mi sie wydaje ze sen oznaczac moze jakas chorobe, mam alergie, czesto choruje na drogi oddechowe, zatoki i ciezko mi wtedy oddychac. Ktos mi tez kiedys powiedzial , ze byc moze przy porodzie sie dusiłm, i dlatego od dziecka nęka mnie ten sen, teraz tez snilo mi sie znow to samo dwa dni temu.Pozdrawiam. (dodano tytuł do wypowiedzi przeniesionej z innego tematu / dopisek - kaffka) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Róża Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Chciałam dodac ze dzien przed tym jak mi sie to snilo, bylo duzo emocji w moim zyciu na raz, i szczesliwych bardzo ( zdany wazny egzamin) i zlych - klotnia z bliska osoba, ale nie wiem czy emocje maja tu znaczenie, skoro to sen powtarzający sie. Wierze w znaczenie snow, kiedys mialam sen proroczy nawet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts