Pilodrw Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Sen dział się w średniowieczu. Toczyła się wojna pomiędzy ludźmi, którzy byli podzieleni na plemiona(szczepy?), na domiar złego w wojnie brały udział jakieś potwory, którym to na ręke. Byłem w tym śnie gońcem. Moim zadaniem było dostarczyć wiadomość do innego obozu. Byłem eskortowany, lecz napadły nas potwory, a ja byłem ich głównym celem. Uciekałem ile sił w nogach, ale powory nadal mnie goniły, choć czułem, że biegne baardzo szybko. Na szczęście udało mi się uciec i dostarczyłem wiadomość. Przełożony(?) spytał się ile było potworów, odparłem, że około 30. W tym samym momencie potwory i inne plemie zaatakowały.Zostałem awansowany i kolejnym moim zadaniem była eskorta jeńca, którym była piękna kobieta, do wioski. Dotarłem z nią bez żadnych przygód. W wiosce zaczęła się rozmowa o moim plemieniu, które było bardzo okrutne. Wtedy zwierzyłem się, że żałuje, że się tu urodziłem i pocałowałem ją w policzek choć nie wiem dokładnie w jakiej kolejności czy najpierw pocałunek był. W tym momencie wioska została zaatakowana przez potwory. Wszedłem do jakiegoś małego budynku, w którym były 3 wyjścia. Jedno zamknąłem, drugie chciał zamknąć jakiś wieśniak, ale zabił go potwór, więc zabrałem jego broń i się broniłem. Jeniec skorzystał z okazji i zaczął uciekć krzyknąłem "poczekaj", a ona "później" i zabrali go jej ludzie. Broniłem się dzielnie i zabiłem parę potworów i wtedy jacyś herosi pomogli mi rozgromić resztę potworów. Skończyło się na rozmowie z nimi o tym, że "jeniec uciekł"... Uffff to by było na tyle. Próbowałem go interpretować sam, ale tu jest tyle motywów, że nie dam rady. Dodam, że to pierwszy taki sen i pierwszy raz tak dokładnie zapamiętałem jakikolwiek sen. :?: :?: :?: [ Dodano: 2008-05-04, 15:39 ] zapomniałem jeszcze dodać, że mam 17 lat i bardzo mi się podobał ten sen... I kładąc się spać byłem wkurzony [ Dodano: 2008-05-04, 21:50 ] Nikt nie ma pomysłu? Bo baaardzo jestem ciekaw skąd taki sen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pilodrw Posted May 5, 2008 Author Share Posted May 5, 2008 Wkurzyłem się, na to, że nie spotkam się z ukochaną. Z nikim się nie pokłóciłem i nie czytałem/oglądałem nic o tematyce średniowiecza. Dlatego się dziwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pilodrw Posted May 5, 2008 Author Share Posted May 5, 2008 w każdym razie dziękuję chociaż za tą próbę interpretacji pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pilodrw Posted May 5, 2008 Author Share Posted May 5, 2008 W gre nie grałem 3,4 tygodnie hehe W ogóle mało ostatnio czytam/oglądam/gram itp. Nie tobie jednej to nie daje spokoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pilodrw Posted May 5, 2008 Author Share Posted May 5, 2008 Dziękuje bardzo pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts