werona Napisano 23 Września 2010 Napisano 23 Września 2010 ESTERA Pochodzenie: perskie Liczba imienia: DWÓJKA Znaczenie: gwiazda Znak zodiaku: Bliźnięta Planeta: Merkury Jej nieprzeciętna inteligencja nie pozwala jej na stagnację. Ciekawość świata, ludzi, a także podróży wewnętrznych czynią z niej iście niespokojnego ducha. Ludzi przyciąga do siebie błyskotliwym poczuciem humoru oraz rzadko spotykanym darem wymowy. Jest kobietą o subtelnej zmysłowości i magicznym uroku. Cytuj
inanya Napisano 16 Lipca 2011 Napisano 16 Lipca 2011 a czy ktoś wie coś więcej? za dwa lata zamierzam urodzić córkę o tym imieniu i ciekawa jestem czy sama sobie tym stryczka nie plotę... Cytuj
Kandace81 Napisano 25 Marca 2014 Napisano 25 Marca 2014 (edytowane) Ciekawa osobowość osoby o tym imieniu Krótkie ale za to jest strzałem w dziesiątkę. Nigdy nie mogłam uwierzyć w takie interpretacje ale coraz częściej wydaje mi się, że coś w nich jest z prawdy. ____________________ W naszej sieci nie ma śmieci i cena na łeb leci. wynajem autokarów wrocław Sprawdź koniecznie! Edytowane 28 Maja 2014 przez Kandace81 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi