Skocz do zawartości

remont w mieszkaniu i oblanie dziecka wodą

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

snilo mi sie moje mieszkanie w trakcie remontu To jest kawalerka, ale we snie mialo dwa pokoje I sen zaczyna sie jak siedze w tym drugim nieisniejacym w rzeczywistosci pokoju Panuje w nim lekki balagan Ja siedze przy biurku i jestem egzaminowana przez mojego bylego pracodawce Za chwile zmiana i jestem z moim dzieckiem w drugim pokoju czyli w mojej prawdziwej kawalerce W pokoju tez jest balagan bo jest remont Spotykam w mieszkaniu dwie moje koleznaki ze studiow i zamieniam z nimi kilka zdan Za chwile wracam z synem z powrotem do tego drugiego pokoju i oblewam go dla zartow woda z woreczka Myslalam, ze bedzie sie smial a on sie poplakal ze go polalam Synek we snie byl okolo rok starszy niz w rzeczywistosci, mial jasne wlosy ale ciemniejsze niz sa teraz i zielona koszulke ten pokoj ktorego nie mam w rzeczywistosci byl w ciemnych barwach, chyba w bordowych a ten, ktory istnieje byl jasny, chyba bialy (w rzeczywistosci jest zolty)

mialam jeszcze jeden inny sen Snilo mi sie ze jestem w sklepie i kupuje witaminy, widzialam pieniadze (monety), ktorymi placilam za zakupy Ale jak w poprzednim snie o podrozy z wiednia, znowu zabraklo mi kasy i musialam kombinowac jak tu zrobic zeby starczylo na wszystko

Napisano

Mieszkanie do remontu zapowiada zmianę warunków życiowych

uporządkowanie swoich spraw które masz obecnie to cię stresuje i musisz

sobie poukładać sprawy, coś cię męczy w twoim wnętrzu masz takie lęki

w sobie, woda to emocje jaki masz w sobie , oczyszczasz je wylewasz to na

synka , a on płacze czyli potrzeba ci spokoju i uporządkowania, żywe

jasne kolory symbolizują bezpieczeństwo i spokój ciemne kolory wskazują

na cierpliwość która ci jest potrzebna teraz, czarny kolor oznacza zły

nastrój i depresje, biały kolor daje ci nadzieje na poprawę sytuacji

finansowej i poukładania spraw które masz obecnie.

Napisano

dziękuję, rzeczywiście mam w życiu obecnie totalny zawrót głowy