darkhead Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Otóż: urodziła mi się córeczka. W tym śnie nie wyjaśnione było kto był jej matką. Pierwszy raz zobaczyłem ją dopiero u mnie w domu. Wiedziałem że jest moją córką. Dziecko było prześliczne, miało błękitne, cudne duże oczęta - po prostu kolor nieba. I mimo że miało jakieś 3,4 miesiące to już chodziło i mówiło. Posługiwało sie takim słownictwem że mi kopara opadła w tym śnie jak usłyszałem jak się wysławia. Oprócz niej w domu była moja siostra i mama. Pamiętam ze się przejmowałem, bo okazało się że nie mam ślubu z kobietą która była matką dziewczynki. Także trułem mojej matuli "co teraz ludzie powiedzą" itp. Ale ona mnie uspokoiła mówiąc, że ożenię się jak będę na to gotowy i żebym się nie przejmował i ogólnie cieszyła się z tego ślicznego dzieciaczka. Siostra to samo, cały czas mnie wspierała. Zaczęła czytać dziewczynce książeczkę. Ale były tam za małe literki więc córeczka poprosiła żeby wzięła książkę z większymi to wtedy ona też będzie mogła czytac razem z nią Byłem dumny że mam tak śliczną i inteligentną córuchnę. Ogólnie sen naprawdę piękny. Zastanawia mnie tylko czy w samych superlatywach należy go także interpretować...? (poszerzono tytuł wypowiedzi o więcej symboli - oryginał: "dziecko" / przypisek - kaffka) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkhead Posted May 7, 2008 Author Share Posted May 7, 2008 Widzę, że rządzisz tutaj - tytuł uszczegółowiony jak należy Dzięki wielkie za interpretację. Naprawdę masz jakąs niesamowitą intuicję - bardzo trafne to wszystko. Idealnie dopełniłas moje wszystkie rozważania na ten temat. Pozdrawiam serdecznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Mam prosbe, darkhead- czy moglbys zaspokoic ma ciekawosc i odpowiedziec, czy kilka niesiecy temu zaskoczyles samego siebie tak, ze " Ci kopara opadla"? Moze zrobiles cos o co bys siebie nie podejrzewal albo odkryles jakis talent ( moze krasomowczy?) albo pewna strone osobowosci w sobie ktorych istnienie w ogole nie brales pod uwage? Pozdrawiam i zgory dziekuje za odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkhead Posted May 7, 2008 Author Share Posted May 7, 2008 kaffka - dzięki raz jeszcze... i za szczegóły odnośnie tytułowania, astra - no niestety ja jestem ostatnio bardzo przewidywalny. niczym specjalnym siebie nie zaskoczyłem, albo nie pamiętam (a skoro nie pamiętam to na pewno nie było to nic specjalnego). natomiast ludzie i życie cały czas mnie zaskakują (czasem pozytywnie) i pewnie ciągle będą... :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts