jul.nik Napisano 26 Września 2010 Napisano 26 Września 2010 śniło mi się, że szłam za moim chłopakiem (w rzeczywistości go nie mam) w stronę jakiegoś stawu Przed stawem było już trochę wody, jakby staw wylał i rosło w tym miejscu kilka suchych badyli, ale większość w wodze, tak, że nie było ich widać Ja szłam za nim na boso i skaleczyłam się lewą stopę chyba Tak, że miałam malutką rankę i leciało z niej troszeczkę krwi Ale za bardzo się tym nie przejęłam Woda w tym stawie była czysta, granatowa i spokojna Cytuj
kikuchi Napisano 26 Września 2010 Napisano 26 Września 2010 (edytowane) tak po prostu: dazysz do posuwania sie naprzod z drugim czlowiekiem ( nie musi to oznaczac zwiazku, moze to byc relacja kolezenska lub w pracy... ) jednak w twoich emocjach, w glebi Ciebie jest cos co Cie blokuje i raczej o tym wiesz, ale to ignorujesz Nie powinnas jednak tego robic, poniewaz spokojna powierzchnia stawu oznacza zwodniczy aspekt podswiadomosci Poza tym ta rana w stopie moze tutaj byc zbyt wygorowana ambicja, ktora zamiast do sukcesu moze doprowadzic do porazki lub upokorzenia jednak , tak jak zawsze radze, poczekaj na inna interpretacje Edytowane 26 Września 2010 przez kikuchi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi