Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej, tak sobie pomyślałem że i ja żucę ćwiczonko.

A więc dziś (26.09.2010) spotkałem się z kimś

-Z iloma osobami się dziś spotkałem

-jakiej były płci/ jak wyglądały

-jakie relacje nas łączą

-Co robiliśmy/gdzie byliśmy

-jaka atmosfera nam towarzyszyła

Odpowiedź we wtorek wieczorem (o ile ktoś chętny hehhehe)

Pozdrawiam :)

Napisano

-Z iloma osobami się dziś spotkałem Rycerz Mieczy co najmniej kilkoro, stawiam na kolo 10

-jakiej były płci/ 3 Bulaw mężczyźni jak wyglądały Diabeł nieogoleni, męscy, zarośnięci, spoceni, nastawieni na cel ;)

-jakie relacje nas łączą 5 Mieczy sport, ewentualnie jakaś impreza Wam się szykuje, coś drużynowego chyba

-Co robiliśmy rycerz Monet coś powoli i sukcesywnie do celu, może nauka, sport.. kiedyś ten rycerz grę w piłkę mi pokazał gdzie byliśmy 8 Kielichów gdzieś na łonie natury chyba, na świeżym powietrzu ale obok były budynki jakieś

-jaka atmosfera nam towarzyszyła 9 Monet dobra zabawa, zadowolenie, jakiś zysk.. może coś wygraliście ;)

Napisano

I ja i ja, z samego rana :)

-Z iloma osobami się dziś spotkałem osob, okolo 10.

-jakiej były płci/ jak wyglądały mlodzi, mezczyzni.

-jakie relacje nas łączą na pewno jakis wspolny jeden cel, marzenia

-Co robiliśmy/gdzie byliśmy na imprezie, spotkanie przy kawie, pogawedki, na pewno zwiazalo sie to z wydatkiem pieniedzy

-jaka atmosfera nam towarzyszyła mam wrazenie, ze to byly rozmowy od serca, takie szczere.

Napisano

-Z iloma osobami się dziś spotkałem z dwiema osobami.

-jakiej były płci/ jak wyglądały Chłopak i dziewczyna, Ona blodynka, w krótkich włosach, tak do ramion, ewentualnei troszke za, a on brunet. Sredniego wzrostu i budowy, moz byc troszke ciemniejsza karnacja, ale leciutko,musnieta sloncem ona drobnej, szczupla, wesola chyba nawet bardzo dziewczyna :)

-jakie relacje nas łączą przyjaciele , j a tu czuje głebsza więz :)

-Co robiliśmy/gdzie byliśmy Jakies miejsce związane z poczuciem swobody, wytchnienia, łon natury, park.

-jaka atmosfera nam towarzyszyła radości i spokoju , wyluzowania, dżo zartów, uśmiechu :)

No to się posmiejemy...:D

Napisano

No to się posmiejemy...:D

Ja Ci, dam sie posmiejemy :D, wiesz, ze dobrze interpretujesz :P Moje pierwsze odczucie co do interpretacji bylo takie jak Twoje ale jakos zwatpilam w intuicje...

Napisano

A więc dziś (26.09.2010) spotkałem się z kimś

-Z iloma osobami się dziś spotkałem..Śmierć... 13 albo 4

-jakiej były płci/ jak wyglądały Sąd,10 denarów,mag obie płci, jednaki męskiej więcej, 2\3;1\3,schludni,dobrze ubrani...raczej szczupłe osoby,ciemniejsze włosy....

-jakie relacje nas łączą as buław,6 denarów rozwijacie wspólne zainteresowania,przygoda,ruch,wakacje,ale też wspieracie się wzajemnie...

-Co robiliśmy/gdzie byliśmy...Księżyc,Rycerz buław...Byliście gdzieś na świeżym powietrzu...z kinem mi się skojarzyło ...tylko nie wiem czy takie kina są w Polsce....w każdym razie trzeba było dojechać ...

-jaka atmosfera nam towarzyszyła 4 denarów,Cesarzowa..fajna,zabezpieczyliście się na to spotkanie,obficie..hahaha...ale jakieś warunki mogły na koniec ulec zmianie....hm

Napisano

-Z iloma osobami się dziś spotkałem? X pucharów (IV buław) - co najmniej 4, ale nie więcej niż 10.

-jakiej były płci/ jak wyglądały - III monet/VII mieczy/Śmierć/Król buław - więcej mężczyzn niż kobiet, trzech brunetów, jeden blondyn z niebieskimi oczyma, kobiet młode, co najmniej jedna blondynka.

-jakie relacje nas łączą - Koło fortuny (IV monet) - raczej rodzinne, jesteście rodziną

-Co robiliśmy/gdzie byliśmy - IX pucharów (VII monet) - świętowaliście, może jedliście razem obiad, odpoczywaliście, spotkaliście się u kogoś innego z rodziny (ciocia, babcia)

-jaka atmosfera nam towarzyszyła - Świat - raczej radosna, miło spędziliście czas.

Napisano

Cześć jeszcze ja:)

-Z iloma osobami się dziś spotkałem Król buław/ 2 buław- z dwoma lub 4

-jakiej były płci/ jak wyglądały- 10 pucharów i cesarzowa- myślę, że to mężczyzna i kobieta , mężczyzna grubszy, jasne włosy, kobieta bardzo urodziwa, atrakcyjna (Cesarzowa:)

-jakie relacje nas łączą- walet pucharów- jesteście przyjaciółmi lub kuzynami

-Co robiliśmy/gdzie byliśmy- 9 pucharów- balowaliście sobie, cieszyliście się, miło było, impreza jakiaś

-jaka atmosfera nam towarzyszyła - diabeł- było hucznie, alkohol się lał, popijawa jednym słowem, a może striptiz;)

Może oni są parą, a Ty byłeś na zaręczynach, może na wieczorze kawalerskim/panieńskim...

Napisano
I ja i ja, z samego rana :)

]-Z iloma osobami się dziś spotkałem osob, okolo 10.

-jakiej były płci/ jak wyglądały mlodzi, mezczyzni.

-jakie relacje nas łączą na pewno jakis wspolny jeden cel, marzenia

-Co robiliśmy/gdzie byliśmy na imprezie, spotkanie przy kawie, pogawedki, na pewno zwiazalo sie to z wydatkiem pieniedzy

-jaka atmosfera nam towarzyszyła mam wrazenie, ze to byly rozmowy od serca, takie szczere.

Caryca, mam prośbę, jeśli używasz kart, to podawaj je też w opisie. Dzięki temu inni też póżniej mogą się czegoś nauczyć nowego. :)

Napisano

No, no no przy przyznam szczerze że miło zaskoczył mnie odzew i ciekawe interpretacje, może ktoś jeszcze chętny?? :) hehe

Napisano (edytowane)

Sheina przyznam się że jesteś najbliżej i że Tak napewno była tam dziewczyna, no i nie bylismy w jednym miejscu a w kilku, jak więcej podpowiedzi chcecie to zadajcie pytania hehe nie mam weny zbytnio ;)

Edytowane przez mat9030
poprawienie tekstu
Napisano
Sheina przyznam się że jesteś najbliżej i że Tak napewno była tam dziewczyna, no i nie bylismy w jednym miejscu a w kilku, jak więcej podpowiedzi chcecie to zadajcie pytania hehe nie mam weny zbytnio ;)

No nie no, przeciez padne Sheina! a nie mowilam! :P

Napisano
Ja Ci, dam sie posmiejemy :D, wiesz, ze dobrze interpretujesz :P Moje pierwsze odczucie co do interpretacji bylo takie jak Twoje ale jakos zwatpilam w intuicje...

Caryca wierz Ty częściej swej intuicji :)

Napisano

A więc na wstępie chciałbym podziękować za wszystkie opisy tak więc teraz odpowiedź.

Spotkałem się z 2 osobami : dziewczyną o krótkich brazowych włosach i niebieskich oczach bardzo wesoła i towarzyska i elegancko wyglądająca, i chłopakiem o niebieskich oczach i blond włosach średniego wzrostu, o typowej dwoistej naturze bliźniaka choć bardziej stonowany niż dziewczyna (również z pod tego znaku)

Co do relacji to jesteśmy przyjaciółmi choć traktujemy się bardziej jak rodzina.zawsze mozemy na sobie polegać bez względu na sytuacje.

Co robiliśmy : byliśmy w Parku pizzeri i klubo kawiarni, dużą część dnia spędziliśmy na podórku/ pośmialiśmy się pogadaliśmy wydaliśmy trochę kasy.

Atmosfera była świetna wesoła , żarty śmiech zabawa, lecz pod koniec gdy jedna osoba nas opuściła zrobiło się jakoś smutno.

Napisano

O, super!

No to nie było tak źle:)

A ta dziewczyna to Ci się chyba bardzo podoba...??;)

Ale miło mi się ćwiczyło z Wami!

Dzieki Mat9030 za ćwiczenie:)

Napisano

No a ja mam nauczke, ze sluchac intuicji jak nic! :)

Ta dziewczyna u mnie byl Paz mieczy na karcie, miala takie ladne wloski....:)

Napisano

Andola co do dziewczyny hehe nie zupełnie ale to temat na dłuższa prywatną rozmowę :P

Caryco oj tak częściej słuchaj intuicji, a zwłaszcza jak widac masz ją hehe no u mnie niestety zawodzi

Napisano
Andola co do dziewczyny hehe nie zupełnie ale to temat na dłuższa prywatną rozmowę :P

a tak mi ładnie w Cesarzowej wyszła;)...

Pozdrawiam!