YoD321 Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Witam, w krótkim wstępie chciałem zaznaczyć że od bardzo dawna mam sny o tematyce militarnej, (od pewnego czasu tylko z okresu II wojny światowej) np. Jednostki antyterrorystyczne szturmują mi dom (to ja jestem tym "złym", który na dobrą sprawę nic złego nie zrobił) Uciekam przed jakimiś bandytami, no ogólnie strzelanka i skradanka na każdym kroku(zawsze z udziałem prawdziwych znajomych/rodziny). To tyle z przydługiego wstępu. (I nie jestem małym chłopcem mam skończone 18 lat ) Ostatnio miałem sen, w którym z jakiegoś dziwnego powodu chowałem się na podwórku kuzyna, razem z nim. Kiedy dobrze się ukryliśmy do naszej kryjówki wszedł niemiec w mundurze z II wojny światowej. Szybko go ogłuszyliśmy i schowaliśmy, zabrałem broń i zacząłem się rozglądać, na podwórku byli porozstawiani żołnierze, a dokładniej snajperzy. "Ściągnąłem" pierwszego... tu miałem urwany film i dopiero wszystko wróciło do normy kiedy wyszliśmy z kryjówki myśląc że nikogo już nie ma. Nagle znikąd pojawił się mój znajomy w mundurze SS (dość komiczny mix, chociaż we śnie nie było mi do śmiechu) załadowałem broń ( Stare, snajperki które były używane podczas II wojny światowej, z jednym pociskiem ładowanym od góry, i zamkiem takim jak miał Pawlak, tylko że ten "nie wylatał " ;p ) wycelowałem i bez zastanowienia wypaliłem mu prosto w twarz z odległości 2 metrów, i zero efektu, podnoszę z ziemi kolejny pocisk, ładuję i znowu strzelam, i znowu nic, On zaczyna mi się śmiać prosto w twarz, gdy ja jeszcze kilkakrotnie ładuję i strzelam, już trzęsącymi się ze strachu rękoma, mu w twarz nawet go nie zadrapując. :shock: Na tym kończy się mój sen. Dodam że ten znajomy zaczyna pisać do mojej dziewczyny i stara się dość często z nią rozmawiać, chociaż w rzeczywistości prawie się nie znają i kontakt utrzymują przez GG. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc (używałem opcji "szukaj" ale nie znalazłem odpowiedniej interpretacji, zdaję się na was ) [ Dodano: 2008-05-06, 20:44 ] Dodam że to był dzień, ładna pogoda. Przez cały sen odczuwałem strach i ogromne napięcie. NIe wiem co jeszcze napisać żeby Wam jak najbardziej pomóc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoD321 Posted May 6, 2008 Author Share Posted May 6, 2008 Jestem na profilu historyczno-prawnym, interesuję się bronią/uzbrojeniem z tego okresu. (chociaż sny o takiej tematyce miałem wcześniej, przed rozwinięciem się zainteresowań z tego obszaru) A czy mój sen, ma jakieś znaczenie? Bo jakoś dziwnie się obawiam tego snu, dawno nie miałem takiego odczucia w stosunku do snu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoD321 Posted May 7, 2008 Author Share Posted May 7, 2008 Dziękuję za interpretację snu. Chociaż z tą zazdrością to bym nie przesadzał Ale i tak dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoD321 Posted May 7, 2008 Author Share Posted May 7, 2008 Może strzelanie do kogoś to jest dobry pomysł.... :twisted: :n1 :cool: Doszedłem do wniosku że nie trzeba się tym "problemem" przejmować , rozmawiałem ze swoją kobietą, już wcześniej opowiadałem jej o tym śnie, ale kolejna rozmowa (całkiem przypadkowo, nie jestem fanatykiem ) utwierdziła mnie w przekonaniu że nie ma się czego obawiać ;] Jeszcze raz dziękuję ;] Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts