fo3kaa Napisano 28 Września 2010 Napisano 28 Września 2010 Witam Wydrukowałam sobie cały kurs od Izis i obliczenia numerologiczne idą mi już całkiem nieźle.. Jednak mam jedno pytanko: " Jak obliczyć czy między dwojgiem ludzi jest karma?" Czy to tylko wychodzi gdy u oboju w drodze życia wychodzą podlliczby karmiczne czy może również w wyzwaniach, celach itp?? czy może jakoś inaczej się to sprawdza? Z góry dziękuję o odpowiedz pozdrawiam:papa: Cytuj
goshaa Napisano 29 Września 2010 Napisano 29 Września 2010 Karma wychodzi z sumy dróg zycia, oraz jeżeli dzień ur jednej osoby jest taki sam jak cykl produktywny bądź pierwszy punkt zwrotny 2 osoby. 1 Cytuj
fo3kaa Napisano 25 Października 2010 Autor Napisano 25 Października 2010 Miło by było gdyby może ktoś zechciał wytłumaczyć i rozpisać nam to tu na forum jak obliczać karmę między związkami Cytuj
TakaJa81 Napisano 8 Marca 2011 Napisano 8 Marca 2011 A po czym poznam zwiazek karmiczny a milosc karmiczna? Cytuj
CiociaKarla Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 Dobry temat, czekamy na rozwinięcie Cytuj
Dominiquee Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 A po czym poznam zwiazek karmiczny a milosc karmiczna? Miłość karmiczna zdarza się bardzo rzadko to porozumienie,przyciąganie, umiłowanie dusz. Tacy ludzie gdy wyrzekną się tej miłości będą niespełnieni do końca życia. Często mylimy związki karmiczne z miłością karmiczną. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi