Skocz do zawartości

Pewna dziewczyna w moich snach

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Często śni mi się kobieta, z którą jakieś 2 lata temu jeszcze chodziłem do klasy.. są to sny, o podtekście seksualnym, tzn. 2 razy śnił mi się ostry sex z Nią, raz jak rozmawialiśmy i ona mówiła coś w stylu "to może zrobimy to u mnie?", raz jak pokazywała mi swoje pończochy z podwiązkami...

Dziwne, czemu Ona mi się śni, bo ja wogóle o Niej nie myślę... a tym bardziej nic do Niej nie czuje.. po prostu nagle zaczęła pojawiać się w moich snach tego typu..

O co tu może chodzić? Nie widziałem Jej z 2 lata, nie mamy kontaktu..no ale mamy wspólnych znajomych.. Jakieś pomysły? Będę wdzięczny..

Gość Siemanko0704
Napisano

Musisz zwrócić uwagę, że to podświadomość się odpowiedzialna za sny. Może nie dokładnie chodziło o nią, ale o to z czym Ci się kojarzyła. to zwraca twoja uwagę na nią!

Może to być figura, charakter czy nawet jakaś drobnostka na którą zwróciłeś uwagę kiedyś i to Ci utkwiło w pamięci.

To jest nie tyle sen "proroczy" ale pokazujący to co tkwi w twojej podświadomości

Może podam przykład. Mi na przykład ostatnio też śnił kolega z klasy z który praktycznie nie rozmawiam. Były to typowo seksualne wizje, pocałunki przytulanki itp. Ale on ma tak samo na imię jak moja była miłość która niestety ciągnie się latami i siedzi mi w głowie! :) Widzisz to są nieznaczące "drobnostki" dla naszej podświadomości :) ale odgrywają bardzo ważną rolę w naszej podświadomości :)

Napisano

Dzięki za odpowiedź, doceniam to.. tylko musisz wiedzieć, że Ona nigdy mi się nie kojarzyła z NICZYM... nigdy o Niej specjalnie nie myślałem ani nie fantazjowałem.... To kobieta, która nie jest w tym stylu, co lubie.. więc.. hhm, musi być inne wyjaśnienie, niż moja podświadomość.. Ja lubię specjalny rodzaj kobiet i Ona nie jest jedną z nich..

Myślę, że musi tu chodzić o Nią.. o właśnie tą dziewczynę.... tylko o co może chodzić?

Napisano

Aha i związku z imieniem też nie widzę... nic, zero...

Gość Siemanko0704
Napisano

To musisz się zastanowić nad odwrotną interpretacją tego snu, to znaczy, że ma coś takiego co Ciebie "odpycha" . Nie patrz się na erotykę :) bo to może być złudne :)

Napisano

Nie szukajcie znaczenia tam gdzie go nie ma.

Takie sny zdarzają się każdemu zdrowemu mężczyźnie a że z twoją znajomą a czemu by nie.

Napisano

A może najzwyczajniej na świecie ta osoba o mnie myśli/ma na mnie chrapkę?

Napisano

Aha i jest jeszcze sprawa z tym związana.. raz śniłem o czymś.. nie pamiętam akurat tamtego snu, ale jak się obudziłem, to miałem ochotę na tę dziewczynę.. wogóle mój stosunek do Niej się zmienił. Możliwe jakieś czary na mnie?

Napisano

Aaa i jeszcze jedna ważna sprawa.. po tych snach zaczęły pojawiać się na mnie, a raczej na konkretnej części ciała - penisie.. czarne włosy.. ta dziewczyna jest brunetką.. ja nie mam czarnych włosów.. i to były długie włosy.. i nie, nie ma opcji, że ktoś z rodziny... możliwe, że coś z czarami... hhm...

Napisano

Jak na samym penisie to chyba jesteś orangutanem koniecznie wal z tym do lekarza.

Napisano

Gnoju, Ty to masz szczęście, że nie jesteś w moim zasięgu.. nie chciałbyś wiedzieć, co bym Ci zrobił za to, szmaciarzu.

Napisano

Jeśli macie zamiar dalej prawic sobie "czułosci", to lepiej załatwcie to na privie - forum nie słuzy do wyzwisk, personalnych wycieciek ani tymbardziej do pogróżek.

Temat został zamknięty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...